Region

Vučićevi tabloidi najavljuju: Sutra slijedi šok za Srbiju, region ali i cijelu EU!

Tabloidi strastveno odani predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, Informer i Alo, objavili su te vrlo dramatično opremili informaciju da će Vučić sutra "iznijeti frapantne činjenice i dokaze" o hrvatskoj zabrani njegova posjeta Jasenovcu.

"EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Predsednik Srbije će sutra izneti frapantne činjenice i dokaze o najnovijim lažima ustaške vlade!", glasi naslov Informera.

U tekstu se navodi da je hrvatski ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman "iznio laži o tome da nisu bili obaviješteni o namjeri Vučića da posjeti Jasenovac".

"Sutra sledi šok i za Srbiju i za region, ali i za sve u EU, kada Vučić budeo izneo neoborive činjenice!" piše Informer. 

Zanimljivo je da i Alo "ekskluzivno" doznaje ovu informaciju i prenosi je gotovo identičnom rečenicom kao Informer, samo oni ne saznaju, nego "sasnaju", kako piše u njihovom članku. 

"Ekskluzivno sasnajemo, predsednik Srbije sutra će izneti frapantne činjenice i dokaze o najnovijim lažima ustaške vlade Andreja Plenkovića", piše Alo.