pojačavaju odbranu

Žele ih srušiti do temelja: Bayern dogovorio prvo pojačanje iz Leverkusena

Bayern München je izgleda postigao usmeni dogovor s Jonathanom Tahom u nastojanju da pojača odbrambenu liniju ovog ljeta.

Potpisivanje ugovora s novim stoperom visoko je na popisu prioriteta Bayern Münchena za ovo ljeto, a Jonathan Tah je jedan od glavnih ciljeva kluba. Sa zvijezdom Bayer Leverkusena sada je postignut dogovor o ličnim uvjetima, navodi Sky Sport. Dodaje se da su ključni detalji transfera već razmotreni.

Međutim, još uvijek nema garancije da će se transfer dogoditi ovog ljeta jer Bayer Leverkusen i Bayern München tek trebaju održati konkretne pregovore. Nekoliko drugih klubova također je navodno zainteresirano za potpisivanje ugovora s 28-godišnjakom, a njegove su dionice veće nego ikad nakon što je odigrao ključnu ulogu u Leverkusenovu zapanjujućem nizu do naslova Bundeslige ove sezone.

Tah je navodno zainteresiran za prelazak u Bayern München, s trenutnim ugovorom koji mu istječe na kraju sljedeće sezone. Imat će presudnu ulogu u pokušaju Njemačke da osvoji Europsko prvenstvo ovog ljeta, a dobre izvedbe na turniru mogle bi povećati njegovu cijenu.

Bayern će vjerojatno morati prodati središnjeg defanzivca ako ovog ljeta odluče potpisati Taha. Eric Dier će ostati, a Kim Min-jae je također jasno dao do znanja da ne želi otići, dok se Dayot Upamecano i Matthijs de Ligt povezuju s odlaskom iz kluba.