njega

Kozmetičari i žene kažu da je poznata drogerijska krema u plavoj kutijici koju svi imaju u kući dobra kao i one skupe i brendirane

Lovci na jeftine kozmetičke proivode oduševili su kupce tvrdnjama da je kozmetički proizvod koji nam je svima poznat, košta manje od 5 KM dobar poput skupljih hidratantnih krema za lice.

Sve je počelo kada je Annie Mac, irska DJ-ica i televizijska voditeljica, izjavila da je pristupačna krema NIVEA Soft, u koju se kune 'zapravo Crème de la Mer, ali u drugoj kutiji '.

Crème De La Mer, hidratantna krema za lice iz La Mera s cijenom od 1.300 eura za 250 ml, energizirajuća je hidratantna krema omiljena zbog svoje luksuzne, hidratantne završnice – unatoč tome što je daleko izvan cjenovnog ranga mnogih ljudi.

Kad su se kozmetičari bacili na posao, otkrili su da je NIVEA Blue Moisturizing Crème još bliža alternativa kremi La Mer nego Nivea Soft.

A ova mala plava limenka košta između 3,5 i 5 KM.

NIVEA Moisturizing Crème je gusta, hranjiva i njegujuća hidratantna krema za vaše lice i tijelo, formulirana da koži pruži svu zaštitnu njegu koja joj je potrebna da ostane mekana i podatna.

Kaže se da NIVEA Moisturizing Crème ima vrlo sličnu baznu hidratantnu formulu kao Crème De La Mer, nedostaje joj samo 'čudesna mješavina' napravljena od mješavine fermentiranih morskih algi, vitamina i minerala kojima se ova skupa može pohvaliti.

To znači da bi vam skromna NIVEA krema mogla pružiti jednaku hidrataciju kao i skupa krema.

Zapravo, mnogi korisnici kunu se u nju kao duboko hidratantnu noćnu kremu, tvrdeći da se bude s "vrlo glatkom blistavom kožom".