pop-pjevačica

Ariana Grande ponosna na sebe nakon ‘terapije’. Opet voli svoje pjesme


Ariana Grande bila je iskrena na putu prema "ponovnom prihvaćanju" svojih pjesama s početka karijere.

Tokom najnovije epizode Hot Ones u četvrtak, 8. augusta, 31-godišnja pop-zvijezda pričala je o tome kako je ponovno počela voljeti svoje starije hitove.

Sean Evan, voditelj, pitao je pjevačicu bi li ikada poželjela jednostavno pustiti neke svoje pjesme iz prošlosti, naravno ako se i one ne sviđaju obožavateljima.

"Naravno, to je kao prirodna stvar s kojom se svi umjetnici vjerovatno mogu poistovjetiti", kazala je Grande.

“Ali vidjeti reakciju fanova također na neki način to zamjenjuje… Bilo je vrijeme kada mi je bilo teško osjećati istu zahvalnost koju osjećam sada za određene pjesme i za muziku jer mislim da je bilo stresno.”

Dvostruka dobitnica Grammyja također je primijetila da je steći svu slavu pop-zvijezde u dobi od 19/20 bilo "ludo" iskustvo i ono s čim se suočila u to vrijeme možda je pridonijelo njenim nekada ne tako dragim osjećajima o svom ranom radu.

“To iskustvo je pomalo povezano s nekim pjesmama”, rekla je.

Iako su je kasnije, rekla je Grande, "vrijeme i terapija" izliječili i pomogli joj da "ponovno prigrli" svoj raniji rad.

“Osjećam se jako ponosno, zahvalno i sretno kada ih čujem. Rekla sam, 'To je dobra pjesma', da, i?” rekla je pjevačica duhovito dodajući: "Dok sam nekada, možda, to čula i plakala, pa to je prekrasna stvar."