skandal nezapamćenih razmjera

Leonardo DiCaprio pobjegao iz Amerike nakon hapšenja Puff Diddya 

Dok svijet trese strašni skandal vezan uz repera i glazbenog mogula P Diddyja, a u koji su upleteni i brojni slavni, jedan od sudionika njegovih razuzdanih zabava, Leonardo DiCaprio, maknuo se od svega i već duže vrijeme uživa u Italiji.

Nakon što je odradila nekoliko revija na ovogodišnjem Paris Fashion Weeku, manekenka Vittoria Ceretti otputovala je u Rim, gdje se pridružila svom dečku, holivudskom neženji Leonardu DiCapriju, ali i njegovoj majci Irmelin Indenbirken, koja se od sina ne odvaja niti kada je on na odmoru.

Iako su postojale naznake kako je par okončao svoju vezu, fotografije na kojima sjede zagrljeni na stepenicama i uživaju u romantičnim večerama po Rimu najbolji su dokaz da je njihova veza itekako stabilna, unatoč tome što je Vittoria Ceretti u lipnju napunila 26 godina.

Kobna brojka 26

Ako ne znate što to u životu Leonarda DiCaprija znači, recimo samo da je sve dosadašnje veze s atraktivnim manekenkama prekidao u trenutku kada bi one napunile upravo 26 godina.

U Rimu su Vittoria i DiCaprio uživali i u razgledavanju najvećih rimskih znamenitosti, a većinu vremena po ulicama je glumac hodao s maskom za lice, ne želeći da ga iko prepozna i smeta u odmoru. U stopu su ih pratili njegova majka Irmelin Indenbirken i očuh David Ward koji su im se pridružili i na ovom putovanju.

Zanimljivo je kako je DiCaprio već neko vrijeme uživa u Italiji, zbog čega mnogi misle kako je zapravo 'pobjegao' od skandala koji trese Ameriku, ali i cijeli svijet.

Riječ je naravno o optužbama i uhićenju njegovog dugogodišnjeg prijatelja, muzičkog mogula i repera P Diddyja, s kojim se DiCaprio intenzivno družio, a zbog čega strahuje kako bi ga ovaj mogao 'povući sa sobom' na dno.