veliki interes

Sprema se biografski film o Franku Sinatri u režiji Scorsesea. Igra ga Leonardo DiCaprio

Frank Sinatra dobit će svoj biografski film, a u filmu će ga utjeloviti Leonardo DiCaprio. Jennifer Lawrence će glumiti Sinatrinu drugu suprugu, Avu Gardner.

Film privlači veliko zanimanje studija, među kojima su Sony i Apple, no film još treba dobiti odobrenje Sinatrine kćerke Tine koja kontrolira zadužbinu svog pokojnog oca.

Leonardo DiCaprio

O planovima Sinatrinog biopica kojeg bi režirao Martin Scorsese bilo je govora i prije tri godine, no to se nije realiziralo zbog prigovora Sinatrine porodice. Tad se pregovaralo o dramskoj seriji koji je trebao koju je trebao potpisati Oskarovac Bill Condon, a produkciju je trebala voditi Frankova kćerka Tina Sinatra. Međutim, planovi o seriji još nisu realizirani.

Frank Sinatra je imao život koji se sastojao od mnogo uspona i padova. Bio je dijete italijanskih imigranata iz New Yorka, a imao je šaroliku muzičku i glumačku karijeru. Istraživan je od strane FBI-ja zbog povezanosti s mafijom, bio u vezama s poznatim zvijezdama – s Avom Gardner, Mijom Farrow, Judy Garland, Lauren Bacall, Marilyn Monroe i Angie Dickinson. Neovisno o svim usponima i padovima, uspio je steći status jednog od najpoznatijih muzičara prošlog stoljeća.

Ovaj projekt bi označavao sedmu po redu saradnju između DiCaprija i Scorsesea, nakon filmova “Gangs of New York”, “The Aviator”, “The Departed”, “Shutter Island”, “The Wolf of Wall Street” i prošlogodišnjih “Killers of the Flower Moon”.

Scorsese planira započeti produkciju biografskog filma o Sinatri odmah nakon što završi film o Isusu Kristu, čije bi snimanje trebalo početi kasnije ove godine. Što se tiče DiCaprija, trenutno je zauzet snimanjem novog filma s Paulom Thomasom Andersonom.