Film

Alec Baldwin objavio fotografiju supruge i sina, ljudi ga napali zbog opisa: “Odvratno”

Alec Baldwin objavio je na Instagramu fotografiju supruge Hilarije i sinčića Leonarda. No pratitelji su glumca napali zbog opisa fotke, koji je po njihovom mišljenju neprimjeren.

"Stara smicalica 'daj da ti izmasiram leđa'. Slijedi čips nakon toga", napisao je Baldwin. Mnogi su ga optužili da je ovom rečenicom seksualizirao vlastito dijete.

"Seksualiziranje djece je uvijek čudno, no svoje dijete?", "Ovaj opis je odvratan", "Zamislite da ste optuženi za ubojstvo iz nehaja. Prvi post koji objavite nakon objave uključuje sliku vaše žene željne pažnje, koja pozira s vašim malim sinom i opis sadrži seksualno sugestivne aluzije", nizali su se komentari.

Glumac je ubrzo reagirao na prozivke i napisao da je "prilagodio tekst".

"Već ima previše sličnog smeća na Redditu"; poručio je.

Podsjetimo, Baldwin se ovih dana našao u fokusu pozornosti zbog nedavne vijesti da će ga tužlaštvo u Novom Meksiku optužiti za ubistvo iz nehaja. Naime, glumac je prošle godine na snimanju filma Rust slučajno usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins.

Alec Baldwin je snimao scenu s rekvizitom, u kojem je očiti bio pravi metak.

Baldwin je uvježbavao scenu za vestern film Rust kada se pucnjava dogodila na ranču blizu Sante Fea u Novom Meksiku u oktobru 2021.

Hannah Gutierrez Reed, koja je bila zadužena za oružje na setu, također će biti optužena za ubistvo iz nehata.