regionalna zvijezda

Aleksandra Prijović na binu izašla u garderobi vrijednoj više od 12.000 KM

Muzička zvijezda Aleksandra Prijović sinoć je održala prvi od tri rasprodata velika koncerata u Hali "Čair" u Nišu, a atmosferu je kao i do sada dovela do usijanja.

Aleksandra je koncert otvorila u nikad glamuroznijem izdanju. Ona je ponijela zlatnu haljinu sa kristalima od koje zastaje dah i izgledala je poput velikih svjetskih zvijezda, a zatim se presvukla u crnu kratku haljinu i potpuno raspametila koliko je zgodna.

Naime, Prija je od glave do pete bila u Versaće kombinaciji. I čizme i haljina bila su od pomenutog brenda i sve joj je stajalo kao saliveno.

Haljina koju je ponijela košta 3.900 eura, čizme 1.790, a kaiš 420 eura.

Podsjetimo, muzička zvijezda Aleksandra Prijović u septembru mjesecu je tri dana za redom održala velike koncerte u beogradskoj Areni, na kojima je okupila više od 50.000 ljudi, ispunivši svako mjesto koje je bilo u prodaji za sva tri datuma, piše Kurir.

Nakon toga, pjevačica je u sarajevskoj Zetri takođe pjevala tri dana za redom, a karte su također bile rasprodate do posljednjeg mjesta, s druge strane u decembru mjesecu je u Areni u Zagrebu zakazala 4 koncerta, a karte za petu Arenu su u prodaji.