POP IKONA

Avril Lavigne objavila ‘Greatest Hits’ i reizdanja albuma na vinilima

Osam puta nominirana za GRAMMY ikona s dijamantnim certifikatom, objavila je na zelenom LP-u album „Greatest Hits“ (Legacy Recordings/Menart).

Riječ je o važnoj kompilaciji iz svih faza njene karijere kao jedne od pop ikona 21. stoljeća. Avril Lavigne „Greatest Hits“ sadrži 20 omiljenih pjesama obožavatelja iz njezinog rekordnog kataloga, uključujući RIAA 3x platinasto certificiranu “Complicated” i 2x platinasto certificiranu “Sk8er Boi” s njenog debitantskog albuma „Let Go“ iz 2002. godine koji je bio na vrhu top lista pa do njenog sedmog studijskog albuma „Love Sux“ s pjesmama kao što su “Bite Me,” “Bois Lie” feat. Machine Gun Kelly i “I’m A Mess” s Yungbludom.

Avril Lavigne je povela svoj „Greatest Hits na nezaboravne koncerte, odnosno na turneju: „Avril Lavigne: The Greatest Hits“.

Četiri njena studijska albuma: „Under My Skin“ (Arista/RCA – 2004), „Best Damn Thing“ (RCA – 2007), „Goodbye Lullaby“ (RCA – 2011) i „Avril Lavigne“ (Epic – 2013), objavljeni su po prvi put u 12″ vinilnim izdanjima i prošireni dodatnim snimkama koje su ranije bile dostupne samo kao digitalne pjesme.