NASTAVILI DALJE

Bili su u ratu za milione, evo s kim su sad u vezi: Čuveni glumac je zaveo poznatu pjevačicu

Christine Baumgartner i njezin novi dečko Josh Connor viđeni su zajedno nakon ručka i shoppinga u Calabasasu piše Daily Mail.

50-godišnja bivša supruga Kevina Costnera (68) nasmijala se fotografima, a Connor (49) ju je pratio ležerno odjeven skriven iza tamnih naočala.

Samo četiri mjeseca nakon teškog razvoda Baumgartner je prohodala s prijateljem bivšeg supruga, bankarom Connorom. Od kako su objavili svoju vezu stvari su se razvijale dosta brzo, a Božić su proveli na Havajima gdje su sletjeli bankarevim privatnim avionom.

Connor, i sam razvedeni otac troje djece, postao je samac 3. januara 2023. godine. Financijer je generalni direktor i upravitelj strategije ulaganja u infrastrukturu kompanije Oaktree Capital, specijalizirane za sektor prijevoza, a od 2017. je radio za firmu upravljanja imovinom, nakon što je od septembra 2015. bio strateški savjetnik u timu firme za infrastrukturna ulaganja.

Connor je vrlo uspješan, a radio je kao investitor, ključni strateški savjetnik, zajmodavac i investicijski bankar za prijevozničke firme širom svijeta. Prije nego što se pridružio Oaktreeju, osnovao je Connor Capital SB, investicijsku firmu koja se fokusira na kapitalna ulaganja u prijevozničke kompanije. Trenutno je član upravnih odbora Frontier Airlinesa i Copa Holdingsa.

Christine i Kevin razveli su se ranije ove godine nakon 18 godina braka, a supruga je u maju prošle godine prva podnijela zahtjev. Iako konkretni detalji razvoda i podjela imovine nisu poznati, TMZ otkriva kako se sudac vodio predbračnim ugovorom kojega je par potpisao.

Oba bivša supružnika tražila su zajedničko skrbništvo, a Christine mjesečno dobiva 63.209 dolara alimentacije. Nagodbu su potpisali Costner, Baumgartner i njihove odvjetnice Laura Wasser i Marisa Beuoy. Odlučili su se odreći kurseva suroditeljstva, koji su u takvim slučajevima obično obvezni, a zajedno imaju troje djece; Cayden (16), Hayes (14) i Grace (13).

Međutim od tada su na vidjelo izašle informacije kako je Costner sumnjao da mu supruga ima previše prisan odnos s prijateljem, a kako kažu izvori to je za bivši par predstavljalo velik problem.

"Josh je bio Christineina stijena i kamen oslonac tokom cijelog procesa razvoda. Ako Kevinu to smeta to je njegov problem, a također mogao je primijetiti da se par romantično zbližio tek nedavno, ne prije“, priznaje izvor.

Usred njihove brakorazvodne parnice u avgustu 2023., Kevin je tvrdio da ne zna pouzdano je li Baumgartner imala afere, ali je izjavio kako je on bio vjeran tokom njihovog braka.

U pravnom zahtjevu koji je tada dobio People, majka troje djece tražila je dodatnu dokumentaciju kojom bi dokazala Costnerove financije.

U decembru je Costner viđen s pjevačicom Jewel, a njihova se romansa navodno razvila tokom putovanja na humanitarni događaj koji se održavao na Karibima. Izvor kaže kako par nije u ozbiljnoj vezi, ali uživaju u vremenu kojeg provedu zajedno.

Ranije ovog mjeseca pjevačica je za Elle glumca okarakterizirala kao sjajnu osobu.

"On je sjajna osoba, ali nekad pažnja javnosti koju dobiva može biti intenzivna“, podijelila je.