pjevač iron maidena

Bruce Dickinson stiže u Zagreb

Bliži se koncert jednog od najdugovječnijih heavy metal izvođača. Bruce Dickinson, zakazao je novi susret sa svojim fanovima 13. maja godine u Hali Zagreb, a koncert je dio njegove velike svjetske turneje “The Mandrake Project” kojom promovira sedmi solo album.

Turneja “The Mandrake Project” započela je 18. aprila, u meksičkom gradu Guadalajara, a 16. maja Bruce se s timom preselio u Europu gdje će posjetiti čak 35 gradova.

Osim pjesama s aktualnog albuma “Mandrake Project”, Bruce će se tijekom koncerta osvrnuti na cijeli stvaralački opus svoje samostalne karijere.

“Nevjerovatno je svirati s muzičarima koji su upola mlađi od mene. Tako da su energija i entuzijazam izvan svake granice. Za razliku od koncerata s MAIDENIMA, gdje imamo veliku produkciju, vatromet i čudovišta, ne možemo mijenjati set svaku večer. Ali s ovim projektom to si možemo dopustiti tako da će u svakom gradu koncert biti malo drugačiji. Budući da ne sviramo prema vremenskom kodu i ne koristimo matrice, mi smo zapravo glazbenici koji sviraju pravu stvar, pa ako smo uzbuđeni, sviramo malo brže. Gledamo se i pratimo jedni druge — to je ta stara škola.“

Vrata Hale Zagreb se otvaraju u 19 sati, a koncert će u 20 sati otvoriti riječki heavy metal bend međunarodne karijere, Keops, na čelu s Brunom Mičetićem, ujedno i vrhunskim jazzerom.