Sport

Cristiano Ronaldo otkrio koliko će još trajati njegova karijera: “Ovo je bilo lijepo putovanje”

Cristiano Ronaldo ima 37 godina, no napadač engleskog Manchester Uniteda se nada da će nastaviti igrati nogomet još četiri ili pet godina.

Slavni portugalski reprezentativac naišao je na brojne kritike ove sezone, unatoč tome što je postigao 15 golova u 29 utakmica za United u svim takmičenjima.

"Znam da nemam još mnogo godina prije nego što prestanem igrati, nadam se još četiri ili pet, ali nadam se da ću nastaviti pobjeđivati", rekao je Ronaldo za DAZN.

"Moj život je bio jako lijepo putovanje. Ostavio sam trag gdje god sam bio. Mislim da ne postoji igrač u povijesti koji može to dostići, ove brojke može doseći, ali ne i da s ponosom može reći "gdje god sam bio, ostavio sam trag". I to me veseli", dodao je Ronaldo.

"Moraš biti inteligentan i reći da kad imaš 20 ili 25 godina, to nije isto kao da imaš 35. Tu su zrelost, iskustvo, inteligencija da shvatiš da možda izgubiš neke stvari, ali popraviš druge stvari i imaš pravi balans kako bi se mogao nastaviti takmičiti na najvišoj razini", istakao je Portugalac.