Sport

Cristiano Ronaldo zgrožen ponašanjem Georgine

O Georgini Rodriguez uvijek se priča. Nedavno je njeno ime ponovo uzburkalo javnost kad je premijerno prikazana druga sezona "Ja sam Georgina", dokumentaraca u kojima je kamere prate u svakodnevnom životu.

Prije nekoliko dana bila je u centru pažnje zbog objave koju je postavila na svoj Instagram, gdje ima više od 48 miliona pratitelja.

Partnerica legendarnog nogometaša Cristiana Ronalda i influencerica objavila je nekoliko fotografija na kojima se prisjetila trenutaka iz prošlosti, posebno ljetnih.

Georgina je svojim pratiteljima omogućila da zavire u superluksuznu jahtu koju su ona i Cristiano kupili za 5,5 miliona funti 2020. godine.

Manekenka se osvrnula na kupovinu luksuznog broda. Progovorila je o "čarobnom" ljetu koje su proveli 2020.

Sada, kako javlja El Futbolero, Cristiano je navodno uznemiren Georgininim stavom. Osjeća da influencerica postaje "egocentrična".

Georgina, koja je špansko-argentinska manekenka, nedavno je upala u probleme zbog načina na koji se ponaša prema svojim prijateljima, prenosi Msrca.

Serija je također kritizirana na društvenim mrežama jer nije bila dovoljno autentična. Na trenutke je također djelovala scenaristički savršeno.

Nedavno su je pratioci prozivali zbog incidenta s kožnim čizmama nakon što je viđena kako posuđuje par skupih dizajnerskih čizama njoj bliskoj osobi.