prenosimo

Da li je Partizan brutalno pokraden protiv Zvezde? “Iza svega što se sinoć dešavalo stoji lično Aleksandar Vučić”

(Foto: ABA liga)

Crvena zvezda je premještanjem utakmica finala ABA lige (iz Beogradske arene u mnogo manju dvoranu "Aleksandr Nikolić", poznatu i kao Pionir, op.a.), vjerovatno i finala Prvenstva Srbije u košarci sa Partizanom, za najmanje četiri meča, pokrala vlastite navijače koji su kupili pretplatne karte i neće moći da gledaju najzanimljivije utakmice sezone, protiv najvećeg rivala i nikom ništa, piše Aktuelno.

Isti crnogorski protal navodi:

"Umjesto žestokih novinskih tekstova i osude odluke, i protesta opljačkanih navijača, koji su izdvojili novac da bi gledali finala ABA lige i Prvenstva Srbije protiv Partizana, kojom je pudlica predsjednika svega i svačega u Srbiji odlučila da više od 4.000 gledalaca spriječi da koristi svoje sezonske ulaznice, sinoć su novinari i milioni navijača ove kriminalne organizacije gledali kako da opravdaju sve što se dešava u srpskoj i regionalnoj košarci.

Ne garantuju sudijama sigurnost

A kada vas u zvaničnom klupskom saopćenju obavijeste da Crvena zvezda ne može da garantuje sudijama bezbjednost na utakmici, i na taj način im se pošalje poruka šta treba da rade, dobijete utakmicu u kojoj su greške iz mečeva Budućnost – Partizan mačji kašalj za sinoćnja dešavanja u Pioniru, gdje su sudije otvoreno i bez stida pokrale prvi meč finala ABA lige u korist pudlice Aleksandra Vučića.

Desetine namjernih sudijskih grešaka u kojima su dosuđivane lične greške košarkašima Partizana, a da pri tome fizičkog kontakta sa košarkašima Crvene zvezde nije bilo, izazivaju podsmijeh svih koji su sinoć imali priliku da gledaju prvu utakmicu finala plej-ofa ABA lige.

Otvorena prijetnja sudijama da neće izvući živu glavu iz dvorane “Aleksandar Nikolić”, ako ne zadovolje kriterije Aleksandra Vučića i njegove pudlice, u svakoj normalnoj državi rezultirale bi višemjesečnim istragama i hapšenjima svih koji iza tako otvorenih prijetnji stoje, a koje bi nedvosmisleno dovele do državnog vrha i samog predsjednika svega i svačega u Srbiji, a prije svega mafije i organizovanog kriminala i korupcije.

Iza saopćenje KK Crvena zvezda, u kojem se kaže da klub ne može da garantuje bezbjednost sudijama, stoji lično Aleksandar Vučić, baš kao što je prošle godine stajao iza izbora u Fudbalskom savezu Srbije kada je poručio kao predsjednik države da će u Srbiji izbiti rat ako za predsjednika FSS bude izabran neko ko nije kandidat Crvene zvezde.

Truju javnost

Sudijama je sa samog državnog vrha preko lične pudlice poslata poruka da neće biti živi nakon utakmice ukoliko Partizan pobijedi i osvoji titulu ABA lige.

Takva poruka je izazvala šok čak i kod provjereno naprednjačkih i prozvezdaških medija i novinara, koji nijesu imali dovoljno želučane kiseline da svare toliku količinu gadosti i otrova u jučerašnjim saopćenjima otvorene mržnje kojom pudlica svih vlasti u Srbiji truje srpsku sportsku javnost.

Vjerovatno najdrastičniji primjer sudijske krađe je lična greška Branka Lazića, koji tijelom ulijeće u PJ Doziera bez namjere da dođe do lopte i izbacuje ga izvan terena, a sudija dosuđuje običnu ličnu grešku, čak i nakon gledanja snimka, u strahu od onog saopćenja da neće izvući živu glavu iz Pionira ako predsjednik svega i svačega u Srbiji, ponajviše mafije, organizovanog kriminala i korupcije ne bude zadovoljan rezultatom utakmice.

Činjenica da proslavljeni košarkaš još iz vremena SFRJ gledanjem snimaka šta je sve suđeno u korist Crvene zvezde kao prekršaj nije mogao da vjeruje i da se ne nasmije na cirkuske odluke sudija, jasno ukazuje šta se sinoć dešavalo u prvoj utakmici ABA lige.

“Ovo je namjerna lična greška (Lazić) ovo nije vidjelo faula (prekršaj nad Yagom dos Santosom), ovo nema veze sa faulom (prekršaj nad Teodosićem), ovo je faul kao i onaj drugi (klizanje i pad Nedovića)”, komentari su košarkaškog asa koji jasno ukazuju šta se sinoć dešavalo tokom prve finalne utakmice.

"Razvojni klubovi"

Nakon svega što se tokom ove sezone dešavalo i dešava u fudbalu, košarci, vaterpolu, odbojci, rukometu u Srbiji, postavlja se pitanje da li je u zemlji predsjednika svega i svačega, ponajviše mafije, organizovanog kriminala i korupcije potrebno da ima druge klubove osim Crvene zvezde i njenih razvojnih timova koji će samo da fingiraju protivnike, a u stvari služe kao razvojni klubovi kriminalne organizacije koju je lično stvorio preko svojih službenika AV?

Šta tek reći za salve uvreda na račun košarkaša Partizana, Uroša Trifunovića, Kevina Puntera, Alena Smailagića koje su imale i rasističke i nacionalističke konotacije i sa temama najnižih poriva za koje će lična pudlica predsjednika svega i svačega u Srbiji pronaći neka dubokoumna objašnjenja od kojih se odavno već gadi svima u Evropi.

Sudije su odradile svoj posao i za sve što su sinoć pokazale zaslužile aplauz na otvorenoj sceni predsjednika svega i svačega u Srbiji, ponajviše mafije, organizovanog kriminala i korupcije, i njegove lične pudlice", navodi se u tekstu na spomenutom portalu.