Podijelila iskustvo

Demi Moore se u potpunosti skinula za novi film: ‘Bilo je to vrlo ranjivo iskustvo’

Nakon godina odbijanja uloga, Demi Moore zvijezda je filma The Substance u kojem se posve skinula. Film je imao svoju premijeru u Cannesu, a glumica je tim povodom progovorila o novom iskustvu snimanja.

"Bilo je to vrlo ranjivo iskustvo i zahtijevalo je puno osjetljivosti i mnogo razgovora o tome šta pokušavamo postići", komentirala je Demi Moore koja u filmu glumi slavnu damu u propadanju. Uloga ovisnice koja koristi drogu s crnog tržišta priča je o prihvaćanju sebe. U filmu Moore uređajem za repliciranje stanica stvori mlađu i bolju verziju sebe, no mora provesti pola svog vremena u mirovanju kako bi mlađa verzija mogla napredovati.

Uspoređujući svoje tijelo s novom verzijom sebe, Moore je snimanje doživjela kao emotivno iskustvo koje ne bi bilo tako dobro da se s glumicom Margaret Qualley nije tako dobro povezala.

"Imala sam nekoga ko je bio odličan partner s kojim sam se osjećala vrlo sigurno. Očito smo bile prilično bliske i gole i također smo u tim trenucima dobile dosta lakoumnosti koliko su te određene situacije apsurdne. U konačnici, radi se samo o stvarnom usmjeravanju vaše komunikacije i međusobnog povjerenja", rekla je Moore.