Vijesti

Dodik napao Abazovića: Taj Dritan je skriveni nacionalista, nisu dobrodošli u RS

Lider SNSD-a i predsjedavajući Predsjdništva BiH Milorad Dodik optužio je potpredsjednika Vlade Crne Gore Dritana Abazovića da je prikriveni nacionalista, a za predsjednika Skupštine CG Aleksu Bečića kazao je da ima “loš odnos prema Srbima”.

Naime, Milorad Dodik je u intervjuu za Televiziju “Pink” govorio o usvajanju Rezolucije o genocidu u Srebrenici u crnogorskom parlamentu. Ponovio je kako svi oni poslanici koji su glasali za Rezoluciju nisu dobrodošli u entitet Republika Srpska.

“Poruku da nisu dobrodošli poslao sam jer RS “mora da uzvraća sa stvarima koje su moguće”. Mi smo izazvani. Mi ne preduzimamo nikavu akciju. To je reakcija na jedno sramno ponaše. Neki tamo koji sebe nazivaju libaralima stali su na stranu Đukanovićeve partije i manifestovali se nacionalno. Kao što je taj Dritan (Abazović), koji nema nikakave veze sa onim što predstavlja. Nego je skriveni nacionalista koji na ovaj način ima odnos prema srpskom narodu. Tu se ništa nije promijenilo ni kod nekih drugih kao što je predsjednik Skupštine (Aleksa Bečić)”, rekao je Milorad Dodik.

PROČITAJTE  Žestok sukob navijača u Hercegovini. Iz policije za Raport: Ima uhapšenih i povrijeđenih


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare