Magazin

Dojurio je na hitnu sa granatom zataknutom u rektum: ‘Znate, čistio sam tavan, poskliznuo se i tako…’

Možemo vam reći da je tokom vikenda bilo prilično živo i eksplozivno u Kraljevskoj bolnici u Gloucestershireu. Naime, u jednom trenutku na hitnu je ušao muškarac koji se požalio da mu se u rektumu zaglavila 57-milimetarska granata iz Drugog svjetskog rata, prenosi net.hr.

Možemo samo zamisliti izraze lica pirotehničara kada ih je bolničko osoblje pozvalo da dođu na intervenciju, ali stručnjaci za eksplozivne naprave doista su brže-bolje morali dojuriti kako bi asistirali liječnicima tokom akcije “ako pusti vjetar, imat ćemo na odjelu minobacač”.

Srećom, utvrđeno je da granata nije aktivna i da ne predstavlja opasnost za pacijenta ili osoblje, a ako se logično pitate kako je uopće dospjela u završni dio debeloga crijeva, evo šta je pacijent rekao liječnicima:

PROČITAJTE  Pojavio se na vratima svog stana sat nakon što je sahranjen

“Znate, poskliznuo sam se i pao na nju”!

Ne šalimo se, takvu informaciju prenose apsolutno svi britanski mediji, te tome dodaju da je muškarac granatu navodno pronašao na tavanu.

I vama i nama je, naravno, jasno da je u rektum dospjela na sasvim drugi način, ali pustimo sada to i kažimo za kraj da su liječnici potvrdili kako se “ratnik” odlično oporavlja.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare