Šarena planeta

Državom kruži glasina da su građani za dobre novce počeli prodavati svoje nožne prste vješticama!

American Post prenosi da su brojni vlasnici trgovina posljednjih dana počeli nositi sandale kako bi svojim kupcima dokazali da se nisu upuštali u poslove s đavolom.

Zimbabveom posljednjih dana kruži beskrajno bizarna glasina koja kaže da su građani počeli prodavati svoje nožne prste, a za sve je očito kriv jedan tviteraš koji je naveo da se za njih na tržištu može dobiti između 20 i 40 hiljada američkih dolara.

U objavi je također kazao da je za svoj nagrađen automobilom Toyota Hilux DG6, pa je svemu dodao da su izdašni kupci raznorazni vještci i vještice kojima su dijelovi tijela nužni kako bi obavljali svoje magijske rituale.

Otišlo je toliko daleko da se u sve uplela tamošnja vlada, pa je neki dan reagirao i zamjenik ministra informiranja Kindness Paradza i novinarima kazao da su odgovorni istražili slučaj i zaključili da je sve laž osmišljena u svrhu narušavanja imidža te države.

Ima ova priča i nastavak, a American Post prenosi da su brojni vlasnici trgovina posljednjih dana počeli nositi sandale kako bi svojim kupcima dokazali da se nisu upuštali u poslove s đavolom.

Naime, među prvima su se našli na optuženičkoj klupi, odnosno na udaru glasina da namjerno nose zatvorene cipele kako bi prikrili u što su upleteni.

“Istina je, premda u jutarnjim satima temperature ne prelaze deset Celzijevih stepeni, počeli smo nositi otvorene cipele kako bismo pokazali da nismo upleteni u vještičarenje”, priznao je za AFP Tafadwa Murengwa (29) na parkiralištu trgovačkog centra Ximex.

Društvene mreže su u međuvremenu preplavile snimke navodnih amputacija u svrhu bogaćenja, a mi vas savjetujemo da ne pretražujete puno jer su neke od njih zbilja grozne.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare