Magazin

Ella Dvornik podijelila zanimljivu priču iz taksija koja bi svaku ženu oborila s nogu

Ella Dvornik često na svom Instagramu dijeli trenutke iz života koje njeni pratitelji obožavaju slušati.

Tako je sada ukratko prepričala kako je izgledalo njeno najnovije taxi iskustvo koje bi, sigurni smo, oduševilo svaku ženu.

”Vozi me taksist na kolodvor i kaže: ‘Što ideš malo doma prije fakulteta i to?’. Kako da mu dam 10 zvjezdica?’, napisala je Ella na svom Instagram Storyju, aludirajući na to da izgleda mlađe.

Objava Elle Dvornik na Instagramu

Inače, Ella je još ljetos otkrila da kreće s procesom uklanjanja tetovaže na leđima. Tada je odradila prvi tretman, a prije nekoliko dana otkrila je da se podvrgnula drugom tretmanu.

‘Sutra idem na drugi tretman skidanja tetovaže. Nisam nikada stavila fotografiju kako izgleda sada nakon jednog tretmana pa, s obzirom na to da je relevantna tematika, stavit ću vam na iduće Storyje malo detaljnije kako je izgledala prije, kakav je proces, bol, trajanje, fotografije i videa’, napisala je Ella pa pokazala kako je tetovaža izgledala nekada, a kako izgleda sada.

Objava Elle Dvornik na Instagramu

‘Dakle, ovo je tetovaža prije skidanja. Crveno je okolo jer vam namažu kremom koja vam malo utrne područje i drži se nekih 15-ak minuta… Bol je 10/10, neću vam lagati pa da me tamo psujete kada budete skidali. Ovo je fotografija od danas ujutro. Kao što možete vidjeti, jako puno je otišlo s jednim tretmanom tako da je vrijedilo boli’, zaključila je Ella tada.

Objava Elle Dvornik na Instagramu

Neko je Ellu od pratitelja u porukama upitao zašto se odlučila na uklanjanje tetovaža, a ona je kratko i jasno odgovorila.

‘Pa ružna je kao smrt. Nema drugog razloga’, rekla je. 

Tagovi:


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare