Magazin

Finale festivalskog ljeta. Sutra u Budvi počinje respektabilni Sea Dance festival

Finale festivalskog ljeta i morska muzička avantura uz sedmo izdanje Sea Dance festivala – dobitnika nagrade za najbolji evropski festival, počinje u četvrtak!

Na budvanskoj plaži Buljarica od 26. do 29. augusta, nastupit će vodeće svjetske i regionalne muzičke zvijezde elektronske, trap/hip hop i rock scene, kao što su Boris Brejcha, Maceo Plex, Tale Of Us, Meduza, Satori i Topic, koji u Crnu Goru dolaze po prvi put, kao i imena poput Senidah, Bajage i Instruktora, Vojka V, Who See, Sajsi MC, Tijane T i mnogih drugih koji drže sam vrh ovdašnje muzičke scene.

Festival će se održati u skladu sa bezbjednosnim protokolom, na osnovu kojeg će ulaz na festival biti ograničen na posjetitelje koji imaju dokument da su primili najmanje jednu dozu vakcine protiv Covida-19 ili da su preležali virus, zatim na one koji imaju negativan PCR, odnosno antigenski brzi test-BAT. TakođeR, za one koji ne posjeduju navedenu dokumentaciju, ispred festivalskih kapija bit će organizovano brzo antigensko testiranje po povlaštenoj cijeni od pet eura. Sea Dance festival pokrenuo je i kampanju za vakcinaciju mladih u Crnoj Gori, u sklopu koje svi koji se do 24. augusta vakcinišu na jednoj od 23 lokacije širom Crne Gore, dobijaju ulaznicu za otvaranje festivala, u četvrtak, 26. augusta.

Plaža Buljarica, predivna pješčana i šljunkovita obala dugačka više od 2 km, predstavlja ljepotu netaknute prirode jadranske obale. Na samo pola sata vožnje od budvanskog Starog grada, savršena je lokacija za duge ljetnje festivalske noći.

Na Visa DANCE PARADISE powered by Budva Tourism Organisation of Budva Municipality bini prvog festivalskog dana, u četvrtak 26. augusta, posjetitelji će moći da uživaju u nastupima: Meduze, Satorija, Bajage i Instruktora, benda Parampaščad, Rudhamana i Raya. Na Play Radio Stage powered by Guarana bini za DJ pultom će se smjenjivati: Stanco b2b CHBX, Baćko, Shar, Mirko & Meex, GileRz i Rudhaman. Drugog festivalskog dana, u petak 27. augusta, na glavnu binu stižu: Maceo Plex, Tijana T, Vojko V, Fox i Surreal, Muha, lokalci Raven TK u b2b setu sa Proximusom i Radio
Katakomba, dok će na drugom stejdžu muziku puštati: Kingja, John-K, Nessuno, Divolly & Markward, Novak, Bodzie i Buba b2b Lerr.

Trećeg dana festivala, u subotu 28. augusta će nastupiti Tale Of Us, Sajsi MC, Klinac, Ognjen i domaćini Audiostorm, P.S., O.G. feat Distortion i Necke. Uz lokalne DJ-eve koji će svirati na drugim binama, u sastavu: Lazar, Toxido, Just Ćoske, NIGEL, Millok i Mr Lekka.

Poslednji festivalski dan, nedelju 29. august, VISA DANCE PARADISE powered by Budva Tourism Organisation of Budva Municipality stejdž obilježit će gostovanja Borisa Brejche, Topica, Ann Clue, Senide, Who See, z++ i 84Bit. Sa Play Radio powered by Guarana bine čut će se muzička selekcija od strane DJ-eva: Luka Tarle, Vlado Milanović, Marko Milanović, Vandal Steve, Prodžekt Sataraš, Flirt More i Oak Brothers.

Na Tuborg Open Silent Dance bini, tokom četiri festivalska dana muziku će puštati: DJ Dirty, DJ Milan Kovačević, DJ Babylon Fish i DJ One for All.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare