Kriminal

Gdje je pečat? Laburisti tvrde da je Abdićeva kćerka uhapšena, policija kaže da nije

Iako je Laburistička stranka ratnog zločinca Fikreta Abdića objavila da je uhapšena Edina Abdić-Pleho, zastupnica ove stranke u Skupštini Unsko-sanskog kantona i Abdićeva kćerka, to se ipak do sada nije desilo.

Tu vijest objavili su Laburisti na svom Facebook profilu, a uz nju i dramatični video na kojem se vidi policijsko auto, ali ne i da je neko uhapšen.

Kako je potvrđeno Raportu, policija USK tražila je pečat Općinskog Vijeća Velike Kladuša, koji je, kako je ranije objavljivano, otuđila upravo Abdić-Pleho. Do sada niko nije uhapšen.

Fikret Abdić inače je načelnik Velike Kladuše.

Laburisti su na svojoj stranici inače cijeli slučaj povezali sa koronavirusom.

“Je li to Država kakvu hoćete???? Je li Adnane Kapiću?? Je li to cijena tvoje tužilačke pozicije??? Je li zato nisi mogao čekati da Edina u jutro da iskaz, a mogla se pozvati na imunitet?? Je li s nezakonitom provalom u Kabinet Fikreta Abdića krijete broj mrtvih od korona virusa??? Je li ta afera treba da sakrijete kako ništa ni ti ni Vlada koja te podržava niste uradili da zaštitite ovaj narod?? BIJEDA STE, TUGA STE, DNO STE… A, vi, domaći ……….., gledajte, gledajte, gledajte ….. Sram vas bilo.”, napisali su uz video koji je objavljen.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare