Politika

Gorica Dodik žestoko napala Stanivukovića: “Sram te bilo, gade, smeće jedno, go**o lažljivo, bezobrazno, smradu…”

Javnosti u Bosni i Hercegovini je poznato da između Gorice Dodik, kćerke člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, i njegovog političkog protivnika Draška Stanivukovića nema puno ljubavi.

Poznati su žestoki sukobi, optužbe i uvrede koje Stanivuković i Gorica međusobno razmjenjuju na društvenim mrežama, a čini se da prilikom svakog novog sukoba postave standare koje će rijetko ko sustići u dogledno vrijeme.

Tako je bilo ovaj put kada je Gorica Dodik iznijela niz teških uvreda i optužbi na račun gradonačelnika Banja Luke.

“Evo budale, pa kažu ćuti i pusti! Sram te bilo, gov** jedno lažljivo bezobrazno, ti si smradu koristio smrt jednog momka da bi se probio u politici, tvoje optužbe tada na račun ovog čovjeka su ugrozile njegovu porodicu”, napisala je Gorica, a nakon što je Stanivuković objavio snimak na kojem Dodik govori zašto firma TGT nije imala potrebne dozvole za uvoz kiseonika, odnosno promet lijekova.

“Meni su djeca kući iz škole dolazila sa pitanjima ‘je li djed ubio Davida?’ U školi pričaju ‘rekao Draško’. Zbog tvojih laži ćeš odgovarati, smeće jedno bolesno, gade jedan. Nemaš porodicu i ne znaš šta znači kada nekoga za ovo optužuješ, Bog će te kazniti, ja ću te prokleti. Dosta mi je više, neću da trpim ništa ni jedne sekunde, gdje si se liječio majstore prije par godina, što o tome ne pričaš? Što ne pričaš kakve je tvoj otac traume nanosio djeci u čije je kuće upadao sa oružjem po Banjaluci”, napisala je Gorica na Twitteru.

Također je pitala Stanivukovića “znaš li gdje je tvoja dokumentacija od liječenja koju su dostavili tvoji saborci kojima je pun k tebe i tvog paradiranja”, napisala je Gorica.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare