MONEGAŠKI PRINC

Imao je 40 ljubavnica, a među njima su Naomi Campbell i jugoslovenska princeza

Princ Albert II. pojavio se na događaju 'Fight Aids Monaco' povodom 20. godišnjice nevladine organizacije koja se bori protiv AIDS-a. Djelovao je vrlo raspoloženo, a pozirao je u društvu svoje sestre, princeze Stephanie i nećakinja. Tema događanja bile su osamdesete, a Albert je svojim izgledom iznenadio sve.

Pažnju je privukao bijelim hlačama, crnom jaknom i narandžastom majicom s natpisom 'Stars 80'. Veliku obljetnicu slavili su pjesmama iz osamdesetih, a vrhunac večeri bilo je odavanje počasti princezi Stephanie, kada je cijeli tim Fight Aids Monaco otpjevao je 'L'or de nos vies' njoj u čast.

Albert se ovog puta pojavio bez supruge Charlene, koja već godinama slovi za 'najnesretniju princezu'. Ovaj nadimak stekla je zbog fotografija na kojima je uplakana u vjenčanici. Razlog njezinih suza navodno je bilo saznanje da je Albert vara. Inače, Albert je imao preko 40 ljubavnica, a među njima i jednu jugoslovensku princezu.

Osim Naomi Campbell, Janice Dickinson, Sonye Morgan, Nicole Coste i mnogih drugih, našla se i Katarina Oxenberg. Američka glumica srbijanskog porijekla proslavila se ulogom Amande Carrington u seriji 'Dinastija'. Kćerka Howarda Oxenberga i princeze Jelisavete Karađorđević, koja je također plave krvi, jedna je od mnogih koje su privukle pažnju princa Alberta, prenosi Story.

Godine 2014. Albert i Charlene dobili su blizance Gabrielle i Jacquesa, nakon čega je princeza svu svoju pažnju i ljubav usmjerila na njih. No, kada se s vremena na vrijeme pojave neke nove fotografije, njezin izraz lica otkriva tugu o kojoj dosad nije imala prilike javno govoriti.