NOVOSTI IZ MARVELA

Iz Marvela najavili drugu sezonu hit serije

Premijera je 22. decembra ove godine, a novitet je što će svaki dan izlaziti po jedna epizoda
FOTO: Screenshot/Youtube/ Marvel UK

Druga sezona serije What If…? stiže do kraja godine na platformu Disney+. U novim pričama multiverzuma, gledatelje očekuje timski rad Tonyja Starka i Gamore, Osvetnici iz srednjeg vijeka, te što bi bilo kad bi se Kapetanica Carter borila protiv Hydra Stompera.

Premijera je 22. decembra ove godine, a novitet je što će svaki dan izlaziti po jedna epizoda. U drugoj sezoni vraćaju se Jeffrey Wright u ulozi The Watchera, Hayley Atwell kao Peggy Carter, Josh Keaton kao Steve Rogers, Sebastian Stan kao Bucky Barnes, Mark Ruffalo kao Bruce Banner i Hulk te Benedict Cumberbatch kao Stephen Strange.

Iako se What If…? nalazi u Marvelovom filmskom svijetu, zapravo nije kontinuitet već postojećih filmova. Gledatelji su u prvoj sezoni mogli uživati u Marvelovom multiverzumu te imati prilike vidjeti alternativne verzije njihovih najdražih likova. Što se tiče trailera koji prikazuje scene iz nadolazeće sezone, fanovi su zasad zadovoljni viđenim.

"Djeluje kao napredak u odnosu na prvu sezonu. Neke su ideje ovog puta uistinu zanimljive", "Ova bi serija mogla imati 10 sezona. Dokle god imaju nove ideje, niko se neće žaliti", "Svidjela mi se prva sezona, a ovaj trailer izgleda fantastično", "Ovo izgleda uistinu odlično. Čini se da rade vlastite priče, a ne alternativne verzije filmova", "Epizode s Osvetnicima iz 1600-ih i 1980-ih godina izgledaju kao da bi mogle biti najbolje", samo su neki od komentara na YouTubeu.