NOVI OBRAT

Jada Pinkett Smith o suprugu Willu: ‘Ostajemo zajedno, zauvijek’

Poslije mnogima šokantnog otkrića kako sa suprugom ne dijeli krov već sedam godina, objavljenog prošlog mjeseca u njenoj novoj knjizi "Worthy", Jada Pinkett Smith opet je fanovima priredila iznenađenje

Poslije mnogima šokantnog otkrića kako sa suprugom ne dijeli krov već sedam godina, objavljenog prošlog mjeseca u njenoj novoj knjizi "Worthy", Jada Pinkett Smith opet je fanovima priredila iznenađenje.

Izvršna producentica i voditeljica podcasta "Red Table Talk" gostovala je ove sedmice u showu kolegice Drew Barrymore, a razgovor se poveo o njenim memoarima. Kada ju je voditeljica upitala osjeća li da se objavom knjige odvojila od supruga ili će se "zadržati u njegovoj sjeni", Jada je isprva utihnula, pa ju je Drew Barrymore direktno upitala: "Zvuči li to kao da ostajete zajedno?" na što je Jada odgovorila: "Ostajemo zajedno, zauvijek. Pokušala sam, pokušali smo," prenosi njene riječi The Independent.

Uslijedio je iznenađen pogled holivudske glumice i voditeljice popularne emisije u kojoj "otvara" sagovornike, uglavnom kolege iz zabavljačke industrije, da s njom podijele ono što nikome nisu rekli.

Nakon toga je Jada - o čijem bi se burnom braku s dobitnikom Oscara za naslovnu ulogu u filmu "King Richard" mogla snimiti napeta tv-serija prepuna dramatičnih obrata - pojasnila da je u njenom braku s Willom malo šta teklo po planu.

Na upit Drew Barrymore kako to misli, zvijezda komedije iz 2017. "Girls Trip", odgovorila je: "Morala sam ga naučiti voljeti izvan titule ‘muža‘ i svih romantičnih očekivanja koja dolaze s tim. Morala sam naučiti voljeti ga onakvog kakav jest. Uključujući i njegovu svjetlu i tamnu stranu."

Neočekivano otkriće zasjenilo je razgovor o knjizi u kojoj je Jada priznala da su Will i ona na lanjsku dodjelu Oscara 2022., upamćenu po šamaru kojeg je Will ‘uputio‘ Chrisu Rocku ", došli svako iz svoje kuće.