podijeljena mišljenja

Jasmine usijala društvene mreže: “Kakav fakultet… Moja kćerka služit će mužu!”

Jasmine Dinis ne mari za fakultet, dobar posao i zaradu. ‘Istinska radost dolazi od Boga i porodice, a ne od karijere‘, kaže ona

Australka Jasmine Dinis, koja se na društvenim mrežama ponosno predstavlja kao "tradicionalna supruga", ne radi, nego ostaje kod kuće i kaže kako svoju kćer uči i odgaja u duhu tako da "jednoga dana bude ovisna o svom budućem suprugu i da služi svojoj porodici".

Njezin stil roditeljstva naišao je na žestoke kritike, no ova majka ne zamara se negativnim komentarima.

"Nema ništa loše u tome da žena bude majka koja ostaje kod kuće, ali ideja da žena ‘služi‘ svome mužu definitivno je antifeministička - poručili su joj neki korisnici društvenih mreža.

@jasminedinis2 Dhe msy be weird but st least she wont have a litter box 🤭 #homeschool #foryoupage #traditional #christiantiktok ♬ original sound - Jasmine Dinis

Jasmine ima više od 145.000 pratitelja na TikToku i Instagramu gdje redovito objavljuje snimke iz svoje svakodnevice "potičući tradicionalno majčinstvo i brak".

"Učim svoju kćer da je sasvim prihvatljivo ovisiti o muškarcu i da će služenje mužu te rađanje djece biti njezina najveća radost. U svijetu punom žena koje svoju djecu uče da im je jedini cilj ići na fakultet, dobiti dobar posao i zaraditi novac, ja svoju djevojčicu učim da živi sporije i mirnije, da bude biblijska žena koja želi imati supruga i prekrasnu obitelj kojima može svakodnevno služiti. Vjerujem da istinska radost dolazi od Boga i obitelji, a ne od karijere - objasnila je.

"Vi ste očito već odlučili kakva će bit budućnost tvoje kćeri… Nadam se da ćete ju podržati i u drugim opcijama, pogotovo ako ona poželi nešto što se ne uklapa u vaše planove - napisala joj je jedna žena.

"Djevojke, nemojte nikad ovisiti ni o kome! - dodali su drugi.

No ima i onih kojima se sviđa Jasmineina životna filozofija.

"Ovo je apsolutno prekrasno! Ti si nevjerovatna majka i živjeti na ovakav način ispunjavajuće je u najvećoj mjeri - smatraju.