seksi scena aniston u rublju
Film

Jedna seksi scena u karijeri Jennifer Aniston bila je toliko kontorverzna da nikad nije ugledala svjetlo dana

Jennifer Aniston mnogima je omiljena ‘prijateljica’ i jedna je od rijetkih zvijezda uz čiju se karijeru ne vežu baš nikakvi skandali. Čak se i njoj zalomila jedna seksi scena koju je ipak snimila, iako je u konačnici smatrana tolikim tabuom da nikada nije ugledala svjetlo dana. Unatoč tome što su u film uključene brojne škakljive scene, ta jedna bila je previše kontroverzna i za samog redatelja koji ju jednostavno odlučio izrezati i ne koristiti.

Ova je najgora

Slavna glumica koja je upravo proslavila 54. rođendan i koja uživa u single danima tokom svoje je duge i bogate karijere snimila brojne nepristojne i intimne scene poput onih u filmovima ‘Napokon Polly’, ‘S njim i na kraj svijeta’ i ‘Dobra djevojka’, no uvjerljivo najgorom koju je ikada snimila smatra scenu iz filma ‘Kako se riješiti šefa 2’ koja nikada nije prikazana.

Jennifer Aniston kao Julia Harris

U spomenutom filmu Jennifer je glumila seksualno agresivnu stomatologinju – doktoricu Juliju Harris, koja kao panseksualna nimfomanka uživa u manipuliranju i uznemiravanju svog pomoćnika Dalea (Charlie Day). Usred mnogih nepristojnih scena smjestila se i ona u kojoj je Dale u komi, a u kojem Julia odlučuje iskoristiti priliku za malo akcije.

Kako je sama Jennifer priznala, scena odnosa u kojem ne postoji obostrani pristanak, već njen lik koristi priliku jednog užasnog trenutka, za njezin je ukus bila previše te vjeruje da prelazi mnoge granice. Njeno mišljenje dijelio je i ostatak tvoraca ove komedije zbog čega su se i odlučili spomenutu scenu izbaciti i nikada je ne prikazati.

Fizički zahtjevna

Osim što Jennifer vjeruje da bi scena mnogima bila grozna za gledanje, priznala je i da je njoj bila jednako mučna za snimanje, a k tome je i fizički bila iznimno zahtjevna.

“Lik Charlieja Daya je u komi, a ja ga iskorištavam. Bilo je zastrašujuće snimati to jer obično imaš nekoga ko te podržava. Ali on je samo ležao tamo u komi, a ja sam se morala okretati naprijed, ovamo, onamo, sasvim sama…”, otkrila je u intervjuu Conanu O'Brienu.

Iako scena nije završila u filmu, Jennifer se našalila kako se da kladiti da ju se može pronaći među onim specijalnim DVD dodacima.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare