Magazin

Kako izgleda snimanje serije Seks i grad iz ugla komšije

Na internetu su osvanule prve fotografije sa snimanja nastavka serije “Seks i grad”. Kako je objavljeno na Instagramu, fotografije je napravio komšija koji živi u obližnjoj zgradi.

Nekako se čini da su svi sa nestrpljenjem dočekali novi nastavak snimanja serije “Seks i grad” čija sezona nosi naziv “Just like that”. Fanovi sa nestrpljenjem prate svaki korak popularnih dama iz serije, a jedan od njih uspio je da zabilježi prve kadrove sa seta.

Glumice će reprizirati svoje kultne role. Sara Džesika Parker glumiće kolumnistkinju Keri Bredšo, Sintija Nikson igra advokaticu Mirandu Hobs i Kristin Dejvis vječitu romantičarku Šarlot Jork.

„Kao i u stvarnosti, ljudi dođu u tvoj život i onda odu. Neka prijateljstva izblijede, a nova prijateljstva počnu“, objasnio je odsutnost lika Samante Džons direktor programa HBO-a, Kejsi Blojs.

Rekao je i kako ribut ne pokušava da bude nova verzija „Seksa i grada“.

„Ne pokušavamo da kažemo da ovi likovi i dalje žive kao da su u tridesetim. Ovo je priča o ženama u pedesetim i one se suočavaju sa svim stvarima koje se događaju ljudima u tim godinama“, rekao je.

Serija će pratiti Keri, Mirandu i Šarlot dok navigiraju putovanjem od komplikovane stvarnosti života i prijateljstva u tridesetim do još složenije stvarnosti života i prijateljstva u pedesetim godinama, navodi se u sinopsisu objavljenom u januaru.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare