Pakleni Šund

Finale nove sezone Seksa i grada: Zvjerka izbačen iz posljednjih scena

Kreatori nove sezone serije “Seks i grad” planirali su da se lik Zvjerke pojavi u posljednjoj epizodi nove sezone, koja će biti prikazana ove sedmice, međutim, scena je ipak uklonjena što su protiv glumca Chrisa Notha podignute optužbe za seksualno zlostavljanje.

U intervjuu za „Entertainment Tonight“ objavljenom u četvrtak, Cynthia Nixon, koja u seriji tumači lik Mirande, ukratko je prokomentarisala Nothovo uklanjanje iz serije, navodeći da – „Mislim da smo veoma zahvalni što su djevojke skupile hrabrosti da istupe kao žrtve zlostavljanja.“

„Ponosni smo i što smo uspjeli da izbacimo te kadrove, a svakako smo ponosni i na našu seriju“, dodala je ona.

Iako je Nothov lik, Zvjerka, preminuo u premijernoj epizodi nove sezone po imenu “And just like that”, scenaristi serije su planirali da taj lik ima par scena u finalnoj epizodi – u vidu uspomena Carrie Bradshaw, koju tumači Sarah Jessica Parker . Međutim, scena je izbačena nakon što su četiri žene optužile Notha za seksualno zlostavljanje i silovanje.

PROČITAJTE  Holivudska zvijezda o borbi s opakom bolešću: Ako naglo ustanem, padam. Nekad ne mogu ni govoriti

Dvije žene — koje su koristile pseudonime u svojoj ispovijesti za medije i međusobno se ne poznaju — kontaktirale su odvojeno “The Hollywood Reporter” i u razmaku od nekoliko mjeseci, te su navele da ih je glumac seksualno zlostavljao. Žene su odlučile da istupe nakon što su saznale da se glumac vraća u novu sezonu serije.

Glumice iz serije su se ogradile od Chrisa Notha navodeći da veruju ženama žrtvama seksualnog zlostavljanja. Noth je od tada ostao bez uloge u jednoj drugoj TV seriji, njegov agent i menadžer je dao otkaz, a nekoliko reklamnih kompanija je prekinulo ugovor sa Nothom.

On tvrdi da su sve optužbe lažne.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare