Pakleni Šund

Šuška se da druge sezone „And Just Like That…“ neće biti: Razlog Chris Noth

Neizvjesna budućnost je pred restartom “Seksa i grada”, najviše zbog optužbi Chris Noth za seksualno uznemiravanje. Problem su i mahom loše kritike nekadašnjih fanova koji kritikuju seriju zbog “pretjerane” i “usiljene” političke korektnosti. Iako su bili u toku razgovori o drugoj sezoni, sada su “svi ti razgovori stali”, rekao je izvor za Us Weekly.

Od početka emitovanja serije, četiri žene su optužile Chris Noth, koji u seriji tumači Zverku, za seksualno zlostavljanje. Noth je sve optužbe opisao kao „lažne“.

„Pričalo se o tome kako bi mogla da se uradi još jedna sezona, ali poslije nekoliko dana svi ti razgovori su stali. Optužbe na račun jednog od glavnih likova u seriji, iako ga više nema, poljuljale su reputaciju serije“, rekao je izvor.

Nakon što su optužbe iznijete u javnost, zvijezde serije napisale su zajedničku izjavu podrške ženama te izjavile da vjeruju svim ženama žrtvama seksualnog zlostavljanja.

“Podržavamo žene koje su se javile i podjelile svoja bolna iskustva. Znamo da je to moralo biti jako teško izvodljivo i pohvaljujemo ih za to”, napisale su glumice u zajedničkom saopštenju na društvenim mrežama.

Nedavno je objavljeno da je glumica Parker “zaslijepljena”, “slomljenog srca” i “bijesna” zbog situacije sa Nothom.

“Ona je zaštitnički nastrojena prema Carrie Bradshaw i ljuta je što su ona i svi ostali u seriji dovedeni u ovu poziciju. Ne radi se o novcu, već o njenom naslijeđu. Carrie Bradshaw je bila fokusirana na pomoć ženama i sada, pod njenim nadzorom, žene kažu da su povrijeđene”, rekao je izvor za američke medije.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare