Sport

Kloppu pisao tužni 11-godišnji dječak, on oduševio odgovorom

Liverpoolov menadžer Jurgen Klopp još je jednom oduševio javnost sjajnom gestom.

Naime, pisao mu je 11-godišnji dječak Lewis Balfe, inače navijač Liverpoola. Požalio se Lewis Kloppu, u ručno pisanom pismu, oko promjene škole. Klopp mu je osobno odgovorio.

“Mogu li započeti odavanjem jedne tajne? Nervozan sam. Da budem skroz iskren, bio bih zabrinut da nije tako jer kad se to dogodilo, dajem priliku da tu energiju pretvorim u nešto pozitivno. Znam da to može biti čudno da mislite da se menadžer Liverpoola može osjećati poput vas, ali ja se osjećam. Iz vašeg pisma je jasno da ste vrlo promišljena osoba koja voli, i kad imate takve osobine, teško je izbjeći nervozu. Pitate me što radim kad se moji igrači tako osjećaju. Odgovor je jednostavan – podsjećam ih koliko su mi važni i koliko vjerujem u njih. Ne sumnjam da će to biti potpuno isto u slučaju vas i vaše obitelji.”

Klopp je jedan dio pisma posvetio objašnjavaju kako je prevladao loša vremena iz svoje sportske karijere.

“Ne morate brinuti hoće li se dogoditi loše stvari. Kao što znate, izgubio sam neka finala i nije to dobar osjećaj, ali uz pomoć obitelji i prijatelja, išao sam naprijed. Na kraju sam uživao u posebnim trenucima. Ako bih se fokusirao samo na negativne stvari, to ne bi bilo moguće. Budite pozitivni prema sebi i radujte se lijepim trenucima koji će doći. I ne zaboravite da ste dio Liverpoolove obitelji. To znači da postoje milioni i milioni poput vas koji žele da budete još sretniji. Vaša podrška puno znači meni i svima u klubu pa se nadam da će ovo pismo biti pokazatelj da i mi vas podržavamo.”

Ovim gestom bio je oduševljen i ambasador Velike Britanije u BiH Matt Field koji je priču podijelio na Twitteru.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare