Film

Ko je Victoria Lamas? DiCaprijeva nova cura dvije godine je mlađa od filma Titanic

Prema su se širile glasine da je Leonardo DiCaprio u vezi s manekenkom Gigi Hadid, glumac je sada viđen s 23-godišnjom kolegicom Victorijom Lamas. U nastavku donosimo ko je Victoria Lamas.

Lamas i DiCaprio snimljeni su na večeri u Birds Street Clubu u Los Angelesu, u zapadnom dijelu Hollywooda. Nakon večere zajedno su ušli u auto iako su odvojeno napustili restoran. Izvor blizak glumcu tvrdi da oni nisu u vezi, već da se samo druže. No američki mediji već uvelike pišu o njihovoj navodnoj vezi.

Ko je Victoria Lamas?

O Victoriji Lamas vrijedi izdvojiti nekoliko zanimljivosti. Prije svega, dolazi iz relativno poznate porodice. Njezin otac Lorenzo Lamas bio je glumac, najpoznatiji po ulozi u seriji Sokolov greben. Majka Shauna Sand bila je također glumica, ali i Playboyeva zečica.

Lamas nije imala zapaženijih uloga, glumila je u seriji Secret Identity. Ali samo jednu epizodu, i u nekolicini kratkih filmova. Posljednju ulogu odradila je 2020. godine u kratkometražnom filmu Two Niner. Međutim, Lamas se ne bavi samo glumom već i modelingom.

Zanimljiv podatak

Zanimljiv je podatak da je Victorija rođena dvije godine nakon što je 1997. premijerno prikazan film Titanic. Koji je DiCaprija lansirao među zvijezde. O DiCapriju kruže glasine da izlazi samo s djevojkama mlađim od 25 godina. Lamas sa svoje 23 odgovara njegovom tipu žene. 

Podsjetimo, Leonardo je izlazio s Camilom Morrone, Blake Lively, Toni Garrn, Bar Rafaeli te Giselle Bündchen.