strastvena ljubav

Ko je Vittoria Ceretti koju ljubi DiCaprio?

Glumac Leonardo DiCaprio (48) snimljen je kako se strastveno ljubi s 25-godišnjom italijanskom manekenkom Vittorijom Ceretti u noćnom klubu na Ibizi.

Ko je Vittoria?

View this post on Instagram

A post shared by Vittoria Ceretti (@vittoria)

Victoria je rođena 7. juna 1998. godine kao kći Giuseppea Cerettija, vlasnika kompanije za podove, i domaćice Francesce. Kad je imala 14 godina, prijavila se na natjecanje Elite Model Look u Italiji, gdje je došla do finala. Danas je uspješan italijanski model.

Nosila je revije za brendove Chloé, Paco Rabanne, Alexander McQueen, Ralph Lauren, Alexander Wang, Versace, Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani, Prada, Marc Jacobs, Michael Kors, Bottega Veneta, Tom Ford, Tommy Hilfiger…

Pozirala je i za naslovnice Vogue u raznim zemljama poput Njemačke, Italije i Japana. Italijanski Vogue napisao je da je bila najtraženiji model 2018. godine na njihovoj web stranici. U intervjuu za Vogue Paris, Ceretti je spomenula da bi studirala ili glumu ili psihologiju da nije započela karijeru modela.

Udala se 2020. za italijanskog DJ-a

Vittoria se 2020. udala za Mattea Millerija, italijanskog DJ-a. Nije poznato da se par razveo, a manekenka na Instagramu i dalje ima zajedničke fotografije sa suprugom pa se mnogi pitaju je li zbog DiCaprija njihovom braku došao kraj.

Podsjetimo, i prije snimke ljubljenja DiCaprio i Ceretti snimljeni su zajedno na Filmskom festivalu u Cannesu, a zatim u šetnji Los Angelesom, čime su potaknuli šuškanja o vezi.

View this post on Instagram

A post shared by Vittoria Ceretti (@vittoria)