Region

Koga Aleksandar Vučić prati na društvenim mrežama

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić aktivan je na društvenim mrežama, reklo bi se možda najviše na Instagramu. Svaku njegovu objavi vidi 144 hiljade pratilaca. On, pak, prati samo 212 naloga. Na ovoj listi su bivši predsjednik Amerike Donald Trump i njegova supruga Melanija, njemačka kancelarka Angela Merkel, francuski i crnogorski predsjednici Emanuel Makron i Milo Đukanović, ali i mađarski premijer Viktor Orban. Očekivano, moglo bi se reći. Ipak, predsjednik prati i najmanje 150 naloga vinarija i podruma pića.

Vučić je odavno shvatio važnost društvenih mreža i rado ih koristi. Koristi twitter al je najaktivniji na Instagramu. Može se reći da je to danas glavno sredstvo njegovog oglašavanja, bar kada je riječ o društvenim mrežama.

Kako i koliko koristi svakodnevno televizije sa nacionalnom frekvencijom je već poznato.

Na nalogu “budućnostsrbije.av” isto tako objavljuje postove svakodneno i javnost obavještava o svemu, od susreta sa stranim zvaničnicima, preko čestitki sportistima na osvojenim medaljama, do posjeta školama, fotografije sa djecom, kučićima, a nerijetko i svojih obroka.

Tu je naravno premijerka Srbije Ana Brnabić. Od srpkih političara to bi bilo to.

Srpski predsjednik prati i nalog tenisera Novaka Đokovića.

Kako navodi Nova.rs, nedavno je na Instagramu postavio fotografiju iz vinskog podruma svog oca.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare