Politika

Korona ubila tri člana jedne banjalučke porodice

Muškarcu (51), koji je sinoć preminuo od koronavirusa u Banjoj Luci, u protekle dvije sedmice su od posljedica tog virusa preminuli i majka i otac.

“To su tri osobe iz iste porodice koje su preminule od virusa korona”, rekao je Radojičić i ukazao da se ti tragični događaji ne dešavaju na nekom drugom kontinentu, daleko od RS ili u nekom filmu, već tu, pored nas.

Zato je, kaže, potrebno da budemo oprezni, jer oboljevaju naši prijatelji i sugrađani.

“Svaki put kada pomislite da idete na neko okupljanje, zaboravite na sve mjere i preporuke, pomislite i na to da neko može da oboli, pa nažalost i da umre – upozorio je Radojičić.

Podsjetio je da je trenutno oko 1.646 osoba u kućnoj izolaciji, što je manje u odnosu na nekoliko prethodnih dana, kada ih je bilo više od 3.000.

“To su ohrabrujući podaci i u Banjoj Luci su se susrele krivulje broja oporavljenih i bolesnih”, rekao je gradonačelnik i dodao da se tek nakon dužeg perioda mogu dati ozbiljnije procjene.

Upozorio je da će biti zatvorene sve trgovine u tom gradu, u kojima se ne budu pridržavali propisanih mjera za suzbijanje širenja koronavirusa.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare