Region

Krvnička brutalnost. Četvorica mladića tukli momka od 40 kg

Maloljetnog mladića u Zadru u četvrtak navečer pretukla su četvorica mlađih muškaraca. Napali su ga u Ulici Bana Josipa Jelačića u Zadru. Uzrok sukoba se još ne zna, ali zadarska policija već je privela osumnjičene.

– Oko 20.15 sati dobili smo dojavu da je u ulici Bana Josipa Jelačića više osoba napalo maloljetnika. Nedugo zatim u prostorije policije dovedeno je više mlađih koji se dovode u vezu s događajem – kazala je portalu 24sata.hr Ivana Grbin, glasnogovornica policije.

Neslužbeno, radi se o četvorici, još su u policiji, a kaznena prijava još nije podnesena te će se po okončanju kriminalističke obrade znati radi li se sa sigurnošću o napadačima na maloljetnika, odnosno za koje će kazneno djelo odgovarati.

Mladić je nakon krvničkog napada kolima Hitne pomoći prevezen u zadarsku Opću bolnicu, gdje je zadržan na liječenju.

Kriminalističko istraživanje ide u smjeru sumnje u nanošenje teške tjelesne ozljede, objavila je policija. Nad mladićima koje su doveli u policiju u toku je kriminalističko istraživanje.

– Kad sam vidio kako ga njih četvorica mlate, nisam mogao vjerovati da se to događa. Zaustavio sam automobil nasred ceste i počeo na njih vikati. Kad su me ugledali, razbježali su se. Taj dečko kojeg su prebili ima 14 ili 15 godina i 40 kila. Nisam mogao vjerovati, takva okrutnost, takvo nasilje… To su djeca. Ležao je nepomično, nisam dao da se onesvijesti. Rekao je da su mu ti dečki već prijetili i imena neke od njih. Boljela su ga leđa, kao da mu je ozlijeđena kralježnica. Pitanje je što su mu napravili – kazao je očevidac za Zadarski.hr.Povezani postovi: