Sport

Legendarni Holyfield prebijen u ringu: Sudija nakon 2 minute prekinuo masakr

Mnogi su ostali iznenađeni viješću kako će Evander Holyfield uskočiti u bokserski meč protiv Vitora Belforta nakon što je Oscar De La Hoya otkazao svoj nastup zbog korona virusa.

Legendarni Evander za nešto više od mjesec dana napunit će 59 godina, a dodatno je zabrinuo fanove svojim izdanjem na otvorenom treningu.

Neki su se nadali kako je to samo zavaravanje protivnika te da će Holyfield dobro izgledati u ringu. To se nažalost nije dogodilo i Belfort je Holyfielda porazio prekidom nakon nešto manje od dvije minute borbe, piše Fight Site.

Holyfield je obećavajuće započeo meč te ga je otvorio blagim pritiskom i dobrim lijevim krošeom. Međutim, gotovo 15 godina mlađi ‘Phenom’ ubrzo preuzima inicijativu.

PROČITAJTE  EA objavio 100 najboljih igrača u FIFA 22

Dvaput je Holyfield završavao na podu nakon dobrih i agresivnih kombinacija Belforta. Međutim, ‘Real deal’ se oba puta pridigao i nastavio s borbom.

Belfort je konstantno pritiskao i nakon što se Evander drugi puta pridigao, Brazilac je pritisnuo serijom aperkata i krošea. Holyfield se branio, nije završio uzdrman na podu, no sudija je odlučio prekinuti borbu.

Evander nije bio zadovoljan prekidom i nakon borbe izjavio je kako nije bio uzdrman niti izvan borbe. Teško je reći je li šteta što je sudac brzo prekinuo ili je možda ipak spasio Holyfielda od težih batina.

Nažalost, nismo puno vidjeli od veterana koji jako želi borbu protiv Mikea Tysona.

PROČITAJTE  Utakmica Lige prvaka prekinuta zbog bizarne pjesme

Realno, pobjeda 44-godišnjeg Belforta nad uskoro 59-godišnjim Holyfieldom nije došla kao veliko iznenađenje. Holyfield izgledom odaje dojam da je u dobroj fizičkoj formi, no godine uzimaju danak i daleko je on od borca kakav je nekada bio.Povezani postovi: