Film

Leonardo DiCaprio više nije s Victorijom (23)? Uhvaćen u društvu misteriozne djevojke

Američki glumac Leonardo DiCaprio (48) snimljen je u društvu navodne nove djevojke u utorak na zabavi kod manekenke Ebony Riley u LA-u. DiCaprio je na zabavi bio bez navodne nove djevojke Victorije Lamas (23). Društvo mu je pravila misteriozna dama u elegantnom odijelu.

Leonardo DiCaprio, kojeg prati glas da izlazi samo s djevojkama mlađim od 25 godina. Došao je u ležernom izdanju, trapericama, majici, jakni i šilterici. Te se uglavnom samo smješkao u njezinu društvu, pišu američki mediji.

Iako veza između DiCaprija i Lamas nikada nije potvrđena, njih su dvoje nekoliko puta viđeni zajedno, posljednji put na večeri u jednom restoranu u LA-u. I tada su zajedno u istom automobilu napustili objekt.

Podsjetimo, Victoria Lamas dolazi iz relativno poznate porodice. Njezin otac Lorenzo Lamas bio je glumac, najpoznatiji po ulozi u seriji Sokolov greben. Majka Shauna Sand bila je također glumica, ali i Playboyeva zečica.

Lamas nije imala zapaženijih uloga, glumila je u seriji Secret Identity, ali samo jednu epizodu. I u nekolicini kratkih filmova. Posljednju ulogu odradila je 2020. godine u kratkometražnom filmu Two Niner. Međutim, Lamas se ne bavi samo glumom. Već i modelingom.

Zanimljiv je podatak da je Victoria rođena dvije godine nakon što je 1997. premijerno prikazan film Titanic, koji je DiCaprija lansirao među zvijezde. O 48-godišnjem DiCapriju kruže glasine da izlazi samo s djevojkama mlađim od 25 godina, a Lamas sa svoje 23 odgovara njegovom tipu žene.