sve ispričala

Linda Evangelista je cijelog života gladovala, a onda se podvrgla tretmanu koji ju je unakazio: Krila se godinama

Linda Evangelista (58), poznata bivša manekenka, nedavno je otvoreno podijelila svoje iskustvo borbe s pritiskom modne industrije kako bi održala vitku figuru.

U intervjuu u podcastu 'Ruthin Table 4', priznala je da je prošla kroz različite ekstremne dijete i tretmane čišćenja organizma kako bi održala svoju tadašnju tjelesnu težinu, prenosi Daily Mail.

"Nekada sam mogla jesti bilo šta, a onda mi se metabolizam počeo usporavati blizu 30. Počela sam vježbati kad sam imala 27, 28 godina, jer sam shvatila da su stvari postale malo drugačije. Znala sam, dok sam letjela svaki drugi dan, radila i putovala po svijetu, da sam morala raditi i na održavanju svoje težine, a onda je došlo razdoblje kada sam stvarno strogo morala paziti na to", ispričala je.

Evangelista je priznala da je koristila 'Master Cleanse', tretman tokom kojeg je prvih deset dana pila samo slanu vodu, biljni laksativ i čajeve.

"Nikada si više neću tako uskraćivati i napraviti tako nešto", rekla je Linda.

Bivša manekenka je prošle godine otkrila da se podvrgnula posebnom tretmanu smrzavanja masti naziva 'CoolSculpting'. Nije ispalo onako kako je zamišljala, izobličio je njezino lice i tijelo. Išla je na dva tretmana liposukcije i u jednom periodu je prestala jesti.

"Bilo mi je tako neugodno, upravo sam potrošila sav taj novac i jedini način kojeg sam se mogla sjetiti da to popravim bio je nula kalorija pa sam samo pila vodu. Gubila sam razum", priznala je.

Zbog unakaženosti, kako je i sama znala govoriti, Linda se skrivala od objektiva dobrih šest godina te nije voljela baš izlaziti iz kuće.