Od diktatora, s ljubavlju

Lukašenko emotivno pisao Dodiku: Sa zadovoljstvom se sjećam našeg susreta

Bjeloruski predsjednik je potvrdio spremnost svoje zemlje da pomogne na sve načine

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik brine o svojoj otadžbini i narodu i štiti nacionalne interese bez obzira na spoljne pritiske, naveo je predsjednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko u pismu koje je uputio Dodiku.

"Dozvolite mi da izrazim iskrenu zahvalnost za tople i srdačne riječi koje ste mi uputili povodom mog rođendana. Veoma mi je prijatno čuti te riječi od čovjeka koji se takođe brine o svojoj otadžbini i narodu i štiti nacionalne interese, bez obzira na razne spoljne pritiske bez presedana", naveo je Lukašenko.

Naglasio je da u potpunosti dijeli Dodikovo mišljenje koje se odnosi na neophodnost daljeg razvoja bilateralnih odnosa, kao i dostizanje višeg nivoa kvaliteta odnosa RS i Bjelorusije.

Bjeloruski diktator je potvrdio spremnost svoje zemlje da pomogne na sve načine.

"Sa zadovoljstvom se sjećam našeg susreta i otvorenog konstruktivnog dijaloga. Rad sam da Vas ponovo ugostim na gostoprimljivoj bjeloruskoj zemlji.

Primite, Vaša Ekselencijo, moje srdačne želje za dobro zdravlje, dobar duh, kao i izraze moga velikog poštovanja prema Vama", naveo je Lukašenko u pismu.