Svijet

Mladić, s bolesnom potrebom da kontroliše svoju djevojku: Oteo je na ulici i ubacio u kombi. Našli su je kraj ceste sa zastrašujućim ozljedama

19-godišnja djevojka zadobila je ozljede koje su joj promijenile život kada je ispala iz kombija koji se kretao brzinom od oko 100 km/h, nakon što ju je oteo dečko koji je imao bolesnu potrebu da je kontrolira – javlja “Times”.

Na suđenju otmičarima prikazan je mučan video s nadzorne kamere u kojem se vidi Angel Lynn koju je Chay Bowskill oteo i doslovce odnio u kombi, dok je njegov saučesnik Rocco Sansome čekao u vozilu.

Djevojka je kasnije je pronađena kako leži teško ozlijeđena na cesti u blizini naselja Loughborough. Policija je priopćila da je zadobila frakturu lubanje i katastrofalne ozljede mozga. Još uvijek ne može komunicirati i malo je vjerojatno da će se potpuno oporaviti. Bowskill i Sansome, obojica 20-godišnjaci, proglašeni su krivima za otmicu. Lynnin otac, Paddy, rekao je: “Naši životi su se promijenili do neprepoznatljivosti.”

PROČITAJTE  Još čvršće sankcije. Amerika zatvara Rusiji posljednju opciju za međunarodne transakcije

Bowskilla je osuđen na sedam i po godina u ustanovi za mlade prestupnike, zbog otmice i uhođenja, ali je oslobođen optužbi za nanošenje teških tjelesnih ozljeda nakon što je ustanovljeno da je ona svojevoljno iskočila iz vozila kako bi pobjegla.

Chay Bowskill je bombardirao Lynn “odbojnim, ponižavajućim porukama”, rekao je sudac, ocjenjujući Bowskillovo postupanje prema Lynn tokom njihove 12-mjesečne veze “podlim”. Rekao mu je: “Vi ste je omalovažavali do te mjere da se morala u pravilu osjećati bezvrijednom. Kontrolirali ste njezinu slobodu kretanja na razne načine i nije joj bio dopušten nikakav život osim uz vas.” Rekao je da Lynn “ne bi pretrpjela te strašne ozljede” da ju Bowskill nije oteo i smjestio u kombi.

PROČITAJTE  Čuveni milijarder upozorio: Možda smo na početku trećeg svjetskog rata. Jedan je način da spasimo civilizaciju

Saučesnik Sansome osuđen je na 21 mjesec u ustanovi za mlade prestupnike i zabranjena mu je vožnja na 12 mjeseci, nakon što je utvrđeno da je u trenutku počinjenja kaznenog djela bio pod utjecajem droge. Sudac ga je nazvao “naivnim i nezrelim” i dodao: “Pokazali ste slijepu lojalnost Bowskillu. Vaša uloga je očito bila znatno manja od njegove, ali ste se namjerno upustili u otmicu, i to ozbiljnu.” Porotnicima je prikazana snimka trenutka kada je Bowskill zgrabio Lynn s leđa i prenio je preko ceste.

Angelin otac Paddy Lynn izjavio je: “Angel je bila tako puna života i imala je sjajnu budućnost pred sobom. Ta budućnost joj je nažalost oduzeta.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare