OVO JE RAZLOG

Najbolje prijateljice Taylor Swift nikad nisu viđene zajedno

Selena Gomez i Blake Lively najbolje su prijateljice pjevačice Taylor Swift, no navodno već godinama izbjegavaju jedna drugu. Gomez je sa slavnom pjevačicom prijateljica od 2008., Lively od 2015., a zajedno se ne pojavljuju čak ni na Met Gali i ceremonijama dodjele nagrada.

Njihov prijateljski trokut našao se pod povećalom tokom ovogodišnjeg Super Bowla, kada je Taylor na utakmicu svog dečka Travisa Kelceja pozvala Lanu Del Rey, Ashley Avignone, Kaleigh Sperry i Blake Lively, ali ne i veliku ljubiteljicu američkog nogometa Selenu Gomez, koja je samo komentirala fotografiju pjevačice s prijateljima u finalu uplakanim emotikonom i crnim srcem.

Gomez također nikad nije pratila Taylor kada je navijala za Kelceja, dok je Blake bila uz nju na tri utakmice prošle sezone. Daily Mail je zbrojio desetke događaja, uključujući sva rođendanska slavlja Taylor Swift, njezine zabave povodom 4. jula i proslave Nove godine.

Uoči svog 34. rođendana 12. decembra Taylor je preskočila TIME-ovu gala svečanost za osobu godine u New Yorku sa Selenom i Kaleigh te njezinim suprugom, glumcem Milesom Tellerom. Blake nije bila prisutna, ali je bila na proslavi na Taylorinom slavlju sljedeće večeri, gdje se zabavljala s kantautoričinim slavnim prijateljima, uključujući Kaleigh i Milesa, kao i Zoe Kravitz i Gigi Hadid.

Upućeni tvrde da postoji zla krv između Blake i Selene

Selena je, međutim, bila primjetno odsutna. Umjesto toga, bivša Disneyjeva zvijezda podijelila je rođendansku poruku na Instagramu uz fotografiju na kojoj je Taylor ljubi u obraz. Upućeni tvrde da postoji zla krv između Blake i Selene, koje navodno nisu prijateljice, ne druže se i provode vrijeme s pop superzvijezdom odvojeno.

"To je razlog zbog kojeg nikad nisu s Taylor u isto vrijeme. Stalno izbjegavaju međusobne sukobe", rekao je izvor za Daily Mail. "Za dobro druženje i dobru zabavu, znate koga pozvati, a koga ne", rekao je drugi izvor.

"Taylor zna da Blake i Selena ne smiju biti u istoj sobi i da to moraju biti dvije odvojena druženja. Blake uživa u pogodnostima koje ima kao slavna osoba. Voli se zabavljati. Ako se događa nešto zabavno, ona želi biti dio toga. To je nešto što svi, uključujući Taylor, vole kod Blake. Ona zna da će se, bez obzira na sve, dobro zabaviti i puno smijati kad bude vani s Blake. Selena igra drugačiju ulogu u Taylorinom životu", dodao je.

"Čini se da je Blake bliža djevojkama s A liste nego Selena. Selena nekako radi svoje jer je i sama po sebi velika zvijezda", smatra izvor.