Životni stil

Najčudnija imena ikad zabilježena: Roditelji koji su ovako nazvali djecu vjerovatno imaju problema sa mozgom

Američki roditelji na Twitteru su otkrili najbizarnija imena za djecu koja su čuli i potvrdili kako će neki mame i tate učiniti sve kako bi njihova djeca iskakala iz gomile, prenosi Daily Mail.

Pritom se definitivno ističu imena izmišljenih likova iz nagrađivane serije “Igra prijestolja”, poput Khaleesi i Kingslayer, dok su podjednako zbunjujući slučajevi u kojima su roditelji djecu nazvali Cocaine (Kokain), Strawberry Rain (Kiša Jagoda) i Diesel Duramax.

Jedna žena koja poznaje par astronoma tvrdi da su svoje tri kćeri nazvali Neptune, Galaxy i Uranus, odnosno Neptun, Galaksija i Uran. Jedna učiteljica napisala je da je podučavala dječaka nazvanog Jacuzzi.

Drugi korisnici Twittera naveli su neobična pisanja tradicionalnih imena, primjerice Psamantha, Jennifert i Kviiilyn (Kaitlyn, s rimskim brojem 8).

PROČITAJTE  Rolnice sa lukom zaludile internet: Spremne za 20 minuta, a ovaj tajni sastojak daje neprocjenjiv ukus!

Jedan par iz Kanade nazvao je svoje prvo dijete SaTiva, prema jednom soju kanabisa, a 16 mjeseci kasnije drugu kći su nazvali Indica, po drugom soju marihuane.

Na listi najbizarnijih imena za djecu u knjizi koju je 2017. objavila autorica Sabrina Rogers-Anderson našla su se i Vagina i Mattel za djevojčice te Fysh, Crash i Kuba za dječake.

Najčudnija imena prema korisnicima Twittera:

  1. Kingslayer
  2. Khaleesi
  3. Cocaine
  4. Jacuzzi
  5. Uranus
  6. Strawberry Rain
  7. Crystal Shining Waters
  8. Diesel Duramax
  9. Kviiilyn


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare