roditeljski principi

Ne znaju šta će s novcem, a s djecom žive u malom dvosobnom stanu: Način na koji slavni par odgaja djecu je fascinantan

Eva Mendes i Ryan Gosling smatraju se jednim od najljepših holivudskih parova, a njihov brak jednim od najstabilnijih. Ludo zaljubljeni par vjenčao se u tajnosti, a Eva se nakon udaje odlučila posvetiti porodičnom životu i prestati glumiti.

Svoje prvo dijete, kćer Esmeraldu, rodila je u 42. godini, a dvije godine kasnije s Ryanom je dobila kćer Amandu.

"Uvijek sam imala jasnu granicu kad su u pitanju moj muškarac i moja djeca. O njima ću govoriti, naravno, ali neću objavljivati ​​slike iz naše svakodnevice. Za mene je crveni tepih posao, a ne mjesto pokazivanja ljubavi", ustvrdila je glumica jednom prilikom.

Slavni par sebi može priuštiti luksuzan život i užitke svake vrste, no svoje su kćerke željeli odgajati u jednostavnosti i učiti ih da se do uspjeha i životnog zadovoljstva dolazi marljivim radom i trudom, umjesto da je sve servirano i već riješeno.

Očito poučeni tragičnim primjerima života i sudbina djece hollywoodskih zvijezda, koja često završavaju u paklu ovisnosti, depresije i traganja za svojim smislom, Eva, Ryan i njihove kćerke žive u malom dvosobnom stanu, dijele kućanske poslove, nikad nisu angažirali dadilju. A razlog zašto su se odlučili na ovakav način života je specifičan.

Eva Mendes voli kuhati, te otkriva da posebno voli čistiti. Njezina strast prema čišćenju pretvorila se u poslovni projekt. Eva je, naime, postala suvlasnica firme koja proizvodi antibakterijske spužve za čišćenje.

Pranje i čišćenje na nju, kaže, djeluju terapeutski.

"Život je tako haotičan. Ali svoju kuću i svoju kuhinju mogu držati pod kontrolom. Pa kad perem posuđe, to je za mene meditativno, daje mi jasnoću. Čist sudoper za mene je bistar um", objasnila je prelijepa glumica.

Djecu odgajaju da budu samostalna i iskrena.

"Želim da moja djeca, kada su u nevolji, i danas i za 10, 20 godina, kažu: "Joj, moram nazvati mamu!", a ne "Ooo, ovo ne mogu reći mami!", rekla je Eva Mendes.

"Trudimo se povezati s njima, pogotovo u najtežim trenucima, kad se ljutimo na njih",- priznala je boli i slabosti mnogih roditelja.

"Kad smo bili u Londonu, išli smo na mjuzikle, u pozorište, muzeje, dvorce, izlete… No, sada osjećam da je vrijeme da im vratim dosadu, pogotovo djeci, ali i sebi. Volim kad nam je dosadno, tada nam dolaze ideje. Ponekad je zabavno, ponekad opasno, ponekad poučno, ali želim i to vrijeme kad je - dosadno", zaključila je lijepa glumica i životna partnerica Ryana Goslinga, glumca kojega milioni žena smatraju neodoljivim.