ugađanje gostima

Nevjerovatno, ali istinito: U ovom hotelu možete spavati sa svojim automobilom

Hoteli se trude ugoditi gostima na sve moguće načine, a jadan od njih, smješten uz aerodrom u Frankfurtu otišao je najdalje od svih. Po uzoru na neke stambene zgrede hotel b’mine omogućio je gostima da spavaju s pogledom na svoj automobil.

Pomoću posebnog lifta vozilo se podiže do sobe, gost će ga parkirati na balkonsku površinu koja je na nekoliko metara od kreveta i to je to. Osim lokacije u Frankfurtu, sličan hotel gradi se i u Düsseldorfu.

Hotel u Frankfurtu garantira privatnost

Hotel b'mine ima zanimljivi koncept jer, ako želite, ne morate tokom boravka vidjeti nijednog drugog gosta. Doručak i druge obroke vam nose u sobu, prijava je pomoću aplikacije, a podaci o pristupnoj šifri za lift šalju se na pametni telefon. Dakle, maksimalna privatnost je zagarantirana, a gdje ćete ljepše dočekati jutro?

Uz prve sunčane zrake okrećete se prema prozoru, a ispred vas je parkiran Volkswagen Golf ‘trojka’. Inače, svaka od hotelskih soba opremljena je i punjačem za električna vozila. Aranžman s automobilom na balkonu košta oko 250 eura za jednu noć.

Aranžman s automobilom na balkonu košta oko 250 eura za jednu noć