Magazin

Novi dating trend kojeg, za promjenu, želimo u svom životu

U moru negativnih dating priča i trendova, evo jednog kojeg biste mogli primijeniti – što prije, to bolje.
Navigiranje kroz ljubavne (polu)odnose i potencijalne veze danas je vjerovatno teže nego ikad prije. Korona je samo zakomplicirala ionako kompleksan svijet dejtanja, a svako malo pojavi se neki grozomorni “trend” koji objašnjava zašto nešto nije uspjelo.

Ovog puta tu je jedan pozitivni trend kojeg bi svi mogli, pa i trebali primjenjivati u svom ljubavnom životu. Naziva se hardballing i nema baš nekog suvislog prijevoda, ali najjednostavniji opis bi bio da se počnete ponašati kao CEO svog ljubavnog života. To podrazumijeva da donosite naizgled teške odluke brzo i u tome ustrajete. Preciznije, hardballing poziva da prestanete trošiti vrijeme na osobe koje ne zadovoljavaju vaše kriterije – koji su tu s razlogom i definitivno nisu previše, kako vam vjerojatno neki (roditelji) govore. Odmah komunicirajte svoje potrebe – recite drugo osobi da tražite vezu ili da vas ništa ozbiljno ne zanima – samo budite iskreni i obavite taj razgovor što prije. Tako ćete izbjeći neugodna iznenađenja kasnije.

PROČITAJTE  Projekt ajvar: Ovdje je sve što vam treba da ajvar bude savršen. Recept + popis grešaka koje treba izbjegavati

Zvuči kao sasvim zdrava, zrela i prirodna stvar za napraviti, ali svi znamo da živimo u vremenu i svijetu ghostinga, love bombinga i raznih drugih trendova, odnosno nezrelih ponašanja. Baš zato nadamo se da će se ovaj trend što prije “uhvatiti” i da će ga što više ljudi početi primjenjivati.

Naravno, postoje i potencijalne negativne strane ovakvog ponašanja. Naprimjer, mogli biste postati previše hladni i odrješiti te odbijati bilo koga tko vam se pokuša približiti ako ne ispunjava baš svaku vašu želju u partneru. Ostanite otvorenog uma, ali svakako prvo mislite na svoje potrebe i sreću.Povezani postovi: