Region

Obrušili se na Dritana: Abazoviću, provalili su te, zabio si nam nož u leđa

Demokratska Crna Gora optužila je potprjedsednika Vlade Dritana Abazovića za “prevrtljivost i političko licemjerstvo”. Ova izjava je došla pošto je Abazović rekao da će oboriti Vladu ako bude smijenjen ministar policije Sergej Sekulović.

Iz stranke predsjednika Skupštine Alekse Bečića ocjenjuju da je Abazović “zabio nož u leđa” svima sa kojima je bio u koaliciji i koji su mu bili nadređeni i da nastavlja “u svom prepoznatljivom stilu”.

Dodaju da Abazović “misli da će neviđenom medijskom histerijom nakon 5. septembra prikriti istinu, sakriti svoju prevrtljivost, sakriti to što konstantno pokušava da sjedi na deset stolica”.

“Preigrao si se Abazoviću, provalili su te svi, provalili su te i Crnogorci, i Srbi, i pripadnici manjinskih naroda, jer vide da kod tebe nema trunke iskrenosti. Ljudima se ovih dana gadi od toga kako napadno pokušavaš da se obračunavaš sa premijerom i kupiš zasluge za uspješnu akciju 5. septembra, a bio si protiv te akcije, protiv ustoličenja i sve vrijeme solirao, kako bi DPS preuzela vlast i kontrolu nad Cetinjem i Crnom Gorom”, piše u saopštenju Demokrata.

PROČITAJTE  Ustavni odbor danas o razrješenju Mila Đukanovića

Naveli su da je Abazović “najviše od svih dobio u Vladi”, i da se večeras “obrušio na ostalih 37 poslanika koji nemaju nijednog člana Vlade i preti da će on nekog rušiti”.

“Izvoli, obori Vladu ako imaš petlje. Nemaš naravno i samo blefiraš da bi pokušao da trguješ kao mnogo puta do sada”, poručile su Demokrate.

Iz te stranke su negirali Abazovićeve navode da su prepreka izboru Tužilačkog savjeta i poručili mu da zaboravlja da kaže da je dosadašnji Tužilački savjet prestao da postoji i provodi naume odlukom predsjednika Skupštine.

Istakli su da se sa njima oko izbora nezavisnog i profesionalnog Tužilačkog savjeta može dogovoriti svako, ali ne i onaj ko “misli da će da postavlja partijske članove”.

PROČITAJTE  Srbin opasnih namjera


Povezani postovi: