Slavna voditeljica

Oprah završila u bolnici zbog crijevne viroze. Njena kolegica sve slikovito opisala: Stvari su joj izlazile na oba kraja

Oprah Winfrey završila je u bolnici zbog crijevne viroze. Tu je vijest objavila njezina prijateljica Gayle King u emisiji CBS-a, koja je Oprino zdravstveno stanje prilično slikovito opisala.

"Žao mi je što Oprah sada nije tu s nama. Imala je neku vrstu crijevne viroze, stvari su joj izlazile na oba kraja. Neću biti previše eksplicitna. No, reći ću da je završila u bolnici, dehidrirala je, bila je na infuziji, tako da je to vrlo ozbiljna stvar", rekla je voditeljica.

Dodala je kako će Oprah "biti dobro."

Gayle je u emisiji intervjuirala pisca Davida Wroblewskog, čija je nova knjiga Familiaris odabrana za Oprah's book club. Oprah je uglavnom sama predstavljala knjige koje su ušle u taj klub, ali se nije mogla pojaviti u programu zbog zdravstvenih problema, pa je tu uskočila Gayle.

Nakon što je slikovito objasnila razlog Oprahinog izostanka, Gayle je rekla: "Nadam se da nije ljuta na mene što sam podijelila taj detalj."