TRAGEDIJA U AUSTRALIJI

Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili djevojčicu. Obojica doživjeli srčani udar i umrli

Otac i djed djevojčice koja je pala u hotelski bazen u Australiji, utopili su se nakon što su skočili u vodu kako bi je spasili. Iako su ih ubrzo iz vode izvukli promatrači koji su ih pokušali oživjeti dok nije stigla hitna pomoć, obojica su doživjeli srčani udar i preminuli na mjestu događaja, prenosi The Sun.

Dharmvir Singh (38) i Gurjinder Singh (65) izgubili su svijest dok su pokušavali spasiti svoju dvogodišnju kćer i unuku koja se igrala kraj bazena na krovu apartmana Top of the Mark Holiday, okliznula se i zatim pala u vodu.

Njena majka, koja nije znala plivati, također je zaronila za njom, što je natjeralo Dharmvira i Gurjindera da im pomognu. Dvogodišnja djevojčica i njezina majka hitno su prebačene u bolnicu u stabilnom stanju.

Pretpostavlja se da je porodica doputovala iz Victorije na odmor u Gold Coastu. Mitchell Ware iz službe hitne pomoći Queenslanda rekao je da se radilo o izuzetno emotivnoj sceni.

"Nisu izgubili samo jednog, već dva člana porodice. Ovi incidenti mogu imati dugotrajne posljedice, ne samo za uključene članove porodice, već i za ljude koji su bili na mjestu događaja", dodao je.

Plač ožalošćene majke navodno se čuo širom cijele ulice nakon tragične nesreće, a stanari obližnjih zgrada nisu mogli spavati nakon prizora kojem su svjedočili.

"Znamo da se djeca, pa čak i odrasli, mogu utopiti u roku od nekoliko sekundi ako se nađu u takvim situacijama", zaključio je Ware.