Proslavila 53. rođendan

Ova djevojčica s fotografije danas je jedna od najcjenjenijih pjevačica: Znate li o kome je riječ?

Ovu fotografiju objavila je kako bi obilježila poseban dan u svom životu, a to je njezin 53. rođendan

Vanna Vrdoljak svoj 53. rođendan obilježila je crno-bijelom fotografijom iz djetinjstva koju je uslikao njezin otac.

Pjevačica Vanna Vrdoljak pokazala je svojim pratiteljima kako je izgledala u najmlađim danima, a otkrila je i o čemu je razmišljala tada.

Vanna je tada pozirala u prugastoj majici s dvije pletenice u kosi, a njezin tužni izraz lica govori kako se baš i nije voljela fotografirati.

"Poznata mi je ova klinka, iako ne znam o čemu razmišlja dok ju tata fotka (vjerojatno se malo dosađuje jer je tata tražio idealan light predugo, ali ej, takvi su ti umjetnici)…ugl, uvijek me taj rujan malo 'okrzne'", proučila je u opisu.

Ovu fotografiju objavila je kako bi obilježila poseban dan u svom životu, a to je njezin 53. rođendan.

Vanna danas izgleda bolje no ikada, a zbog njezine besprijekorne figure i mladolikog izgleda - niko joj nebi dao ove godine.

Dalibor Petko, Nina Badrić, Samanta Rajhard, Bojana Gregorić Vejzović i Albina Grčić uputili su joj svoje čestitke i lijepe želje u komentarima.

Inače, Vanna je nedavno i po prvi puta postala baka, a vijest je tada potvrdio njezin suprug Andrija za Story.

"Da, istina je. Naš sin Luka postao je otac i jako smo sretni zbog toga. Bit će još unučića, pa slobodno nazovite kada ponovno postanemo baka i djed", rekao im je Andrija.

Podsjetimo, Vanna sa Andrijom osim 26-godišnjeg sina Luke , ima i kćer Janu, a par je u sretnom braku od 1998. godine. U martu ove godine Jana je proslavila 22. rođendan, a ova ljepotica s godinama sve više liči na svoju poznatu mamu.